Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος για Eurogroup: Κάποιοι οι οποίοι έβαζαν θέματα, δείχνουν διάθεση για να βρεθεί κοινό έδαφος

Τζανακόπουλος για Eurogroup: Κάποιοι οι οποίοι έβαζαν θέματα, δείχνουν διάθεση για να βρεθεί κοινό έδαφος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τις πληροφορίες περί επίτευξης συμφωνίας στο Eurogroup για την επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα
Την εκτίμηση ότι εάν τα πράγματα πάνε καλά στο σημερινό (7/4/2017) Eurogroup, μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορούν να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Μάλιστα, αναφερόμενος στις πληροφορίες περί επίτευξης συμφωνίας στο Eurogroup για την επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα, δήλωσε στον Real FM ότι δεν μπορεί να κάνει καμιά επίσημη ανακοίνωση.
Στο πλαίσιο αυτό συνέστησε υπομονή λίγες ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση ενώ τόνισε ότι στην κυβέρνηση επικρατεί η εκτίμηση ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε διάθεση από διάφορες πλευρές, οι οποίες έβαζαν ζητήματα, να βρεθεί κοινό έδαφος και να επανέλθουμε στο περίγραμμα της 20ης Φεβρουαρίου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης.
Τέλος ερωτηθείς αν θα προλάβει η χώρα μας την προσεχή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για να μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε ότι κι αν δεν γίνει αυτό μπορεί να υπάρξει νέα συνεδρίαση 15-20 μέρες μετά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης