Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου αν έρθει στην εξουσία

Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου αν έρθει στην εξουσία
«Αθώοι πολίτες πληρώνουν τις ιδεοληψίες του νόμου Παρασκευόπουλου, θα τον καταργήσουμε», όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο twitter ο Μητσοτάκης
Η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει να καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου αν έρθει στην εξουσία, όπως δεσμεύτηκε σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου 2017 ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Αθώοι πολίτες πληρώνουν τις ιδεοληψίες του νόμου Παρασκευόπουλου, θα τον καταργήσουμε», όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο twitter ο ίδιος.
Ο Μητσοτάκης μάλιστα στον λογαριασμό του στο twitter παρέπεμψε σε βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις του στη Βουλή, στο οποίο κατηγορούσε τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης, ότι η πρώτη του ενέργεια ήταν «η ικανοποίηση των αιτημάτων των φυλακισμένων τρομοκρατών».
Σήμερα άλλωστε, 32 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας να ενημερωθούν από τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης τον ακριβή αριθμό των αλλοδαπών κακοποιών που αποφυλακίστηκαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου, αλλά και όσων εξ αυτών έχουν απελαθεί.
Οι ίδιοι βουλευτές ζητούν από τους υπουργούς να αιτιολογήσουν γιατί δεν έχει προχωρήσει η άμεση απέλαση όσων αλλοδαπών παραμένουν στην Ελλάδα μετά την αποφυλάκισή τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης