Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Η ΝΔ δεν έχει κανένα λόγο να ψηφίσει τα μέτρα – Δεν θα αθωώσουμε την κυβέρνηση

Χατζηδάκης: Η ΝΔ δεν έχει κανένα λόγο να ψηφίσει τα μέτρα – Δεν θα αθωώσουμε την κυβέρνηση
Θα επιδιώξουμε συμμαχία με δυνάμεις που έχουμε κοινό παρανομαστή είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ δεν έχει κανένα λόγο να ψηφίσει τα μέτρα που θα προβλέπει η συμφωνία, στην οποία αναμένεται να καταλήξει η κυβέρνηση με τους δανειστές διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης.
«Δεν έχουμε λόγο να υπογράψουμε το πακέτο μέτρο που θα έρθει και να αθωώσουμε την κυβέρνηση» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε πως «η ΝΔ δεν είναι ο δεξιός ΣΥΡΙΖΑ που με έναν νόμο και ένα άρθρο θα διαγράψει τα μνημόνια όπως επίσης ότι δεν είναι ένα ακραία λαϊκίστικο κόμμα, ούτε θα ξεπλύνει τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ».
Ερωτηθείς για τις συμμαχίες που θα μπορούσε να κάνει η ΝΔ σε περίπτωση που κερδίσει τις επόμενες εκλογές ο κ.Χατζηδάκης είπε πως «για τη διακυβέρνηση της χώρας προφανώς θα επιδιώξουμε συμμαχία με δυνάμεις που έχουμε κοινό παρονομαστή».
Ερωτηθείς για την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και του διοικητή της ΤτΕ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι υπάρχει κατοχυρωμένη θεσμική ανεξαρτησία για την ΤτΕ, και υποστήριξε ότι είναι μπερδεμένος με την κριτική που γίνεται στον κ.Στουρνάρα από το ΣΥΡΙΖΑ καθώς, όπως είπε, «τη μία φορά λένε άλλα και την άλλη άλλα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης