Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις 4/4 η συνάντηση Μητσοτάκη – Θεοδωράκη στη Βουλή – Στις 5/4 ο πρόεδρος της ΝΔ βλέπει τον Β. Λεβέντη

Στις 4/4 η συνάντηση Μητσοτάκη – Θεοδωράκη στη Βουλή – Στις 5/4 ο πρόεδρος της ΝΔ βλέπει τον Β. Λεβέντη
Σήμερα στις 12:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με Γεννηματά
Λίγο πριν αρχίσει η συνάντηση του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά (είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι), ο Κ. Μητσοτάκης έκλεισε τα επόμενο ραντεβού του στο πλαίσιο των διαδοχικών επαφών που σκοπεύει να έχει με τους πολιτικούς αρχηγούς του λεγόμενου «ευρωπαϊκού τόξου».
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο κ.Μητσοτάκης συμφώνησε να συναντηθεί την ερχόμενη Τρίτη 4 Απριλίου με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.
Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή.
Μετά τον κ.Θεοδωράκη, σειρά έχει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, τον οποίο ο κ.Μητσοτάκης θα συναντήσει την Τετάρτη 5 Απριλίου και πάλι στο γραφείο του στη Βουλή.
Σημειώνεται ότι ο κ.Μητσοτάκης εγκαινιάζει από σήμερα μια σειρά επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης με απώτερο στόχο να διαπιστώσει εάν και σε τι βαθμό μπορούν να υπάρξουν πολιτικές συγκλίσεις ανάμεσα στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης προκειμένου να διαμορφωθεί ένα σαφές «μέτωπο» απέναντι στην κυβέρνηση Τσίπρα ιδιαίτερα ενόψει των νέων μέτρων που έρχονται με το κλείσιμο της αξιολόγησης.
Πλέον εκκρεμεί να διευκρινιστεί εάν σε αυτόν τον κύκλο επαφών του κ.Μητσοτάκη θα υπάρξει συνάντηση και με τον γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης