Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Τζανακόπουλου για «πολιτικολογία» Στουρνάρα - Απέρριψε εκλογές, δημοψήφισμα - Επίθεση στον Σημίτη

Αιχμές Τζανακόπουλου για «πολιτικολογία» Στουρνάρα - Απέρριψε εκλογές, δημοψήφισμα - Επίθεση στον Σημίτη
Οι ανεξάρτητοι θεσμικοί παράγοντες έχουν δικαίωμα σε εκτιμήσεις για την οικονομία «αλλά όχι στην πολιτικολογία»
Αιχμές για «πολιτικολογία» του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ερωτώμενος σχετικά τόνισε ότι οι ανεξάρτητοι θεσμικοί παράγοντες έχουν δικαίωμα σε εκτιμήσεις για την οικονομία «αλλά όχι στην πολιτικολογία».
Ο κ. Τζανακόπουλος απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια περί εκλογών ή δημοψηφίσματος.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με αφορμή συνέντευξη που θα προβληθεί σήμερα, χαρακτηρίζοντάς τον έναν από τους αρχιτέκτονες της καταστροφής της χώρας που οδήγησε στη διάσωση το 2009.
«Η συμφωνία θα είναι τέτοια που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν από τους βουλευτές της κυβέρνησης την αμφισβήτηση της», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Όσον αφορά το ζήτημα της ΔΕΗ, τόνισε ότι είναι ενιαία και συμπαγής η κυβέρνηση στην προσπάθεια να διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα της.
«Η ευρεία στήριξη στις θέσεις που διατύπωσε ο πρωθυπουργός», δήλωσε στο briefing, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στη Σύνοδο της Ρώμης,  «είναι κομβικής σημασίας αυτή την περίοδο που είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με στόχο την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα.
Γιατί πια η Ελλάδα διεκδικεί, έχοντας σημαντική στήριξη από την Ευρώπη γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες για μια επιτυχή κατάληξη των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων για τα εργασιακά, προς όφελος του κόσμου της εργασίας».
Όσον αφορά τη στάση της ΝΔ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε πως «Τις τελευταίες μέρες η ΝΔ βλέποντας πως οδεύουμε στην εξεύρεση κοινού τόπου με τους θεσμούς έχει ξεπεράσει κάθε όριο στην προσπάθεια να προκαλέσει αποσταθεροποίηση επενδύοντας για άλλη μια φορά στην καταστροφή», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Και πρoσέθεσε: «Ειλικρινά πάντως μιλώντας λίγο ενδιαφέρει η αυτοκαταστροφή του κ. Μητσοτάκη. Αυτό που έχει σημασία για μας είναι ο κ. Μητστοτάκης να μην πάρει μαζί του και τη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης