Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γρηγοράκος: Όλοι οι ακάθαρτοι του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον στο ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση

Γρηγοράκος: Όλοι οι ακάθαρτοι του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον στο ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση
Ανάσα για τον κόσμο η νίκη Rutte στην Ολλανδία υποστήριξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Την θέση ότι όλοι οι ακάθαρτοι του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον στο ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Λ. Γρηγοράκος, ο οποίος κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι οι αμαρτίες που έχει κάνει στα δύο χρόνια της διακυβέρνησης του «δεν τις έχει κάνει κανείς στα 40 χρόνια».
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γρηγοράκος αναφερόμενος στις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε πως «πρέπει να γίνουν εκλογές από τη βάση ώστε το κόμμα να ανανεωθεί σε πρόσωπα και σε ιδέες».
«Η Φώφη Γεννηματά θα έπρεπε να θέσει υποψηφιότητα, αλλά εκτός από εκείνη και άλλα νέα πρόσωπα» είπε ο κ.Γρηγοράκος, τονίζοντας πως το κόμμα «έχασε 2% με 3% μετά την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ».
Επιπλέον, υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν διαφορές με πρόσωπα όπως τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Άννα Διαμαντοπούλου τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση, ενώ τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ ήταν στο παρελθόν κατώτερο των περιστάσεων.
Όσον αφορά το έργο του Ευάγγελου Βενιζέλου, είπε πως ότι έκανε καλή δουλειά.
Κληθείς να σχολιάσει τις εκλογές στην Ολλανδία ο κ.Γρηγοράκος είπε πως η νίκη του Mark Rutte αποτέλεσε ανάσα για τον κόσμο, ενώ υποστήριξε πως νικητής των εκλογών στη Γαλλία θα είναι ο Emmanuel Macron.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης