Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας: Παταγώδης η αποτυχία της κυβέρνησης – Ούτε στο Eurogroup της 20ης Μαρτίου απόφαση για την Ελλάδα

Γκιουλέκας: Παταγώδης η αποτυχία της κυβέρνησης – Ούτε στο Eurogroup της 20ης Μαρτίου απόφαση για την Ελλάδα
Η κυβέρνηση Τσίπρα υποθηκεύει το μέλλον, πρέπει να πάμε σε εκλογές υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλα, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκας, ο οποίος υποστήριξε πως ούτε στο Eurogroup της 20ης Μαρτίου πρόκειται να ληφθεί κάποια υπόθεση για το ελληνικό ζήτημα.
«Η κυβέρνηση έχει δώσει τις εξετάσεις της και έχει αποτύχει παταγωδώς.
Εκτός κι αν κάποιος περιμένει, μετά από 2-2,5 χρόνια, οι ίδιοι άνθρωποι, που δεν κατάφεραν μέχρι τώρα να κάνουν κάτι, από δω και πέρα θα καταφέρουν
Σήμερα ξέρουμε πια, δυστυχώς, ότι ούτε στο Eurogroup της 20ης Μαρτίου δεν περιλαμβάνεται το θέμα της ελληνικής διαπραγμάτευσης τουλάχιστον σε επίπεδο αποφάσεων, απλώς θα εξεταστεί η πρόοδος της διαπραγμάτευσης.
Και όλο αυτό ανεβάζει τραγικά τον λογαριασμό, τον ανεβάζει στα ύψη» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Γκιουλέκας.
«Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίζεται, γιατί δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή υποθηκεύει και το μέλλον, καθώς παίρνει τα μέτρα αυτά, που είναι για μετά τη λήξη του προγράμματος, μετά το 2018 και προβλέπει επίσης ότι πρέπει να έχουμε και πλεονάσματα πάνω από το 3,5%.
Εμείς τους λέμε κλείστε γρήγορα την αξιολόγηση, γιατί όσο καθυστερείτε ανεβαίνει κι άλλο ο λογαριασμός.
Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία και να πάμε σε εκλογές» τόνισε ο κ.Γκιουλέκας, ο οποίος αναφερόμενος στην πολιτική πρόταση της ΝΔ είπε αυτή προβλέπει άλλο μίγμα πολιτικής, με μείωση των φόρων και για τις επιχειρήσεις και για τα φυσικά πρόσωπα και προσέλκυση επενδύσεων μαζί με την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων.
«Η ΝΔ θα είχε προχωρήσει τάχιστα τις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει σε όλους τους τόνους ότι αν δεν μειώσουμε τη φορολογία, για να γίνει ελκυστική η χώρα, δεν πρόκειται να έλθει ούτε ένας άνθρωπος να επενδύσει ούτε ένα ευρώ.
Δε σημαίνει ότι επειδή η κυβέρνηση λόγω ανικανότητας απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς, ότι σε αυτόν τον τόπο αφού δεν μπορεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί κανένας να φέρει κάτι διαφορετικό» υπογράμμισε ο κ.Γκιουλέκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης