Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Έρχονται νέες περικοπές 20% στις νέες συντάξεις – Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα

Βρούτσης: Έρχονται νέες περικοπές 20% στις νέες συντάξεις – Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα
Εάν είχαμε συνεχίσει την πορεία μας το 2014 δεν θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε δημοσιονομικό εκτροχιασμό είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση πως θα υπάρξει ένας ακόμα γύρος περικοπών στις νέες συντάξεις, οι οποίες θα κυμαίνονται γύρω στο 20% διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης.
«Όλοι οι νέοι συνταξιούχοι θα υποστούν μια μείωση στη σύνταξή τους γύρω στο 20%.
Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί και έχει μεθοδεύσει αυτή τη μείωση στους συνταξιούχους.
Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βρούτσης, αναφέροντας πως «υπόσχεση επαναφοράς των συντάξεων σε πρώτα επίπεδα δεν μπορεί να δώσει κανένας».
«Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα φρενάρουμε την πορεία προς το κάτω.
Αυτό θα το πετύχουμε με την αλλαγή της οικονομίας, όπως το πετύχαμε και το 2014» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι εάν η κυβέρνηση της ΝΔ συνέχιζε την πορεία της το 2014 «δεν θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε δημοσιονομικό εκτροχιασμό».
«Δυστυχώς, φτάσαμε τώρα στο τρίτο μνημόνιο» είπε ο κ.Βρούτσης, τονίζοντας ότι μια από τις πρώτες παρεμβάσεις θα κάνει η ΝΔ όταν έρθει στην εξουσία είναι «η μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών».
Για την έξοδο από το μνημόνιο ο κ. Βρούτσης επικαλέστηκε τις χώρες που ήδη το έκαναν και υπογράμμισε πως για να γίνει αυτό στην Ελλάδα χρειάζεται και μια κυβέρνηση υπεύθυνη και αποτελεσματική, μακριά από λαϊκισμούς.
«Η πορεία της Ελλάδος εκτός Ευρώπης θα είναι 100% προς την καταστροφή και την εξαθλίωση.
 Θα πρέπει να γυρίσει αυτή η κατάσταση που ζούμε εντός Ευρώπης» είπε ο κ.Βρούτσης, τονίζοντας ότι «στη συνείδηση του κόσμου έχει καταγραφεί το ψέμα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης