Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης (Ποτάμι): Η αξιολόγηση θα κλείσει αλλά η πίεση στην κοινωνία θα είναι ασφυκτική

Λυκούδης (Ποτάμι): Η αξιολόγηση θα κλείσει αλλά η πίεση στην κοινωνία θα είναι ασφυκτική
Η κυβέρνηση βρίσκεται σε μεγάλα αδιέξοδα, θα υπογράψει ό, τι της ζητούν είπε ο βουλευτής του Ποταμιού
Την εκτίμηση πως η αξιολόγηση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα κλείσει αλλά η πίεση που θα ασκηθεί στην κοινωνία θα είναι ασφυκτική διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σ. Λυκούδης αναφέροντας πάντως πως τα σοβαρά θέματα είναι ανοιχτά.
«Μένουν ανοιχτά σοβαρά θέματα όπως τα εργασιακά, η φορολογία και το ασφαλιστικό.
Κουτσά στραβά το πράγμα θα προχωρήσει» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Λυκούδης, ο οποίος αναφορικά με τα αντίμετρα, υποστήριξε ότι θα ήταν ιδανική εξέλιξη, την οποία ωστόσο απέκλεισε.
«H κυβέρνηση βρίσκεται σε μεγάλα αδιέξοδα, είναι αποφασισμένη να υπογράψει ότι της ζητούν για να παραμείνει στη θέση της(...).
Για να ισχύσουν τα αντίμετρα θα πρέπει να συντελεστούν πολλά πράγματα, όπως το να πιαστούν τα πρωτογενή πλεονάσματα.
Η πραγματικότητα είναι σκληρή.
Θα μπουν τα πράγματα στη σειρά τους, θα κλείσει η αξιολόγηση με ασφυκτική πίεση της κοινωνίας» τόνισε ο κ.Λυκούδης, ο οποίος χαρακτήρισε κουρασμένη και απογοητευμένη την κοινωνία
Όσον αφορά το μέλλον της κεντροαριστεράς και τη στάση του Ποταμιού, ο κ. Λυκούδης είπε ότι «το Ποτάμι, με την είσοδο του στην πολιτική, έφερε έναν αέρα τόλμης και φρεσκάδας».
«α επιθυμούσα να επανέλθει αυτή η νέα αντίληψη για τα πράγματα» είπε ο κ.Λυκούδης, ο οποίος ωστόσο παραδέχθηκε ότι το κόμμα δεν κατάφερε να αποτυπώσει συγκεκριμένο σχέδιο και έτσι δημιουργήθηκε πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης