Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης: Πάμε σε μια συμφωνία «μπάλωμα» που δεν θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία της οικονομίας

Λαζαρίδης: Πάμε σε μια συμφωνία «μπάλωμα» που δεν θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία της οικονομίας
Από την αρχή η ΝΔ λέει ότι η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατό τόνισε ο κ.Λαζαρίδης
Την θέση ότι πάμε σε μια συμφωνία «μπάλωμα» που δεν πρόκειται να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας διατύπωσε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και ερωτηθείς για την αισιοδοξία που εκπέμπει η κυβέρνηση για κλείσιμο της αξιολόγησης, ο κ.Λαζαρίδης είπε πως από την αρχή η ΝΔ λέει ότι «η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους πολίτες».
«Κατά συνέπεια η κυβέρνηση είναι αυτή η οποία καθυστερεί να κλείσει τις αξιολογήσεις και το πρώτο εξάμηνο του 2015, αλλά και την πρώτη αξιολόγηση με καθυστέρηση 14 μήνες και πολύ μεγάλο κόστος για τους Ελληνες πολίτες.
Εννέα δισ. φόρους, αιώνιο υπερταμείο και ένα κόφτη μισθών και συντάξεων» ανέφερε ο κ.Λαζαρίδης.
«Εμείς είπαμε, μετά το τελευταίο Eurogroup ότι θα θέλαμε να είχε κλείσει η αξιολόγηση γιατί θα έπρεπε και η χώρα να μπει στην ποσοτική χαλάρωση ούτως ώστε να μπορέσουμε, η ελληνική οικονομία, σιγά-σιγά να αρχίσει να ανακάμπτει.
Αλλά, ξέρετε τι γίνεται;
Διαβάζω και βλέπω από τα δημοσιεύματα και τις δικές μας πληροφορίες, ότι και αυτή η αξιολόγηση μάλλον πάει σε μία “σαλαμοποίηση”.
Δηλαδή θα είναι μία συμφωνία-μπάλωμα που πρέπει να σας πω ότι δεν θα αποκαταστήσει, δυστυχώς, την αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας ούτως ώστε να πάρει μπρος και να έλθει η ανάπτυξη» τόνισε ο κ.Λαζαρίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης