Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (ευρωβουλευτής): Τα μέτρα να τα ψηφίσουν αυτοί που τα διαπραγματεύτηκαν

Ανδρουλάκης (ευρωβουλευτής): Τα μέτρα να τα ψηφίσουν αυτοί που τα διαπραγματεύτηκαν
"H κυβέρνηση διαπραγματεύεται στήνοντας επικοινωνιακά τρικ", ανέφερε ο ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση καταφεύγει συστηματικά στην απόκρυψη της αλήθειας και τη συσκότιση, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Καρφίτσα».
«Με αυτές τις συνθήκες, δεν εξυπηρετείται ο δημόσιος διάλογος και η δημοκρατία», υπογράμμισε.
Για τη διαπραγμάτευση ανέφερε ότι: «Η ελληνική κοινωνία και οικονομία είναι στο πάγο επί 18 μήνες μόνο και μόνο επειδή η κυβέρνηση διαπραγματεύεται στήνοντας επικοινωνιακά τρικ».
Πρόσθεσε επίσης ότι: «Εάν είχαν προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις με βάση τα χρονοδιαγράμματα τα οποία οι ίδιοι είχε συναποφασίσει μαζί με τους θεσμούς, κανένα νέο μέτρο δεν θα ήταν αναγκαίο σήμερα».
Όπως είπε «το ζήτημα των νέων μέτρων όμως είναι διαφορετικό.
Πρόκειται για μέτρα, τα οποία έχουν καταστεί αναγκαία έπειτα από το παιχνίδι καθυστερήσεων που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ από το φθινόπωρο του ’15 και έπειτα.
Εάν είχε προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις με βάση τα χρονοδιαγράμματα τα οποία ο ίδιος είχε συναποφασίσει μαζί με τους θεσμούς, κανένα νέο μέτρο δεν θα ήταν αναγκαίο σήμερα.
Αντίθετα, η ελληνική κοινωνία και οικονομία είναι στο πάγο επί 18 μήνες μόνο και μόνο επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματεύεται στήνοντας επικοινωνιακά τρικ.
Κατά συνέπεια φυσικά και δεν πρέπει να ψηφίσει τα νέα μέτρα η Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Τα μέτρα έχουν την σφραγίδα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, και πρέπει να ψηφιστούν από την κοινοβουλευτική του ομάδα.
Ψηφίζουν αυτοί που διαπραγματεύονται».
Ακόμη, για τις Τουρκικές προκλήσεις, επισήμανε ότι πρέπει να απαντάμε θεσμικά, με τρόπο επωφελή για τα εθνικά συμφέροντα και όχι μέσω δηλώσεων σε τηλεοπτικά παράθυρα.
Τέλος, όσον αφορά τα σενάρια κυβερνητικών συνεργασιών ξεκαθάρισε ότι μόνο ο λαός με την ψήφο του μπορεί να αναδείξει αυτή την ανάγκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης