Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Η ΝΔ έχει βάλει πλάτη ως αντιπολίτευση στον Τσίπρα - Τώρα δεν αξίζει συναίνεση

Γεωργιάδης (ΝΔ): Η ΝΔ έχει βάλει πλάτη ως αντιπολίτευση στον Τσίπρα - Τώρα δεν αξίζει συναίνεση
Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει, γιατί αλλιώς η Ελλάδα θα καταστραφεί
Συνεχίζει τη σκληρή στάση του απέναντι στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε ομιλία του στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ότι «δεν είναι άξιοι άνθρωποι για συναίνεση».
Στον απόηχο μάλιστα των δηλώσεων του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πως είναι «τσάμπα μαγκιά» η καταψήφιση των μέτρων που αναμένεται να φέρει η ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε:
«Όταν το καλοκαίρι του 2015 ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με προσωπικό κόστος για τον ίδιο και πρόβλημα για τη ΝΔ, γιατί υπήρχαν πολλές φωνές ανάμεσα σε αυτές και εγώ που λέγαμε να απέχουμε από την ψηφοφορία, αποφάσισε ότι πρέπει να δώσει η ΝΔ στην Ελλάδα την ευκαιρία να γίνει εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, αυτή τη μεγαλόκαρδη πρόταση Μεϊμαράκη με κόστος για τον ίδιο και το κόμμα, ο Τσίπρας την έκανε εκλογές με σύνθημα ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν».
«Κάποιος που πήρε την εξουσία με συνθήματα 'κάτω η χούντα του Σαμαρά' και έκανε πρόταση δυσπιστίας στο Γιάννη Στουρνάρα που είναι στην αίθουσα -δεν τα θυμάται αυτά ο Γιάννης γιατί έχει χρυσή καρδιά- και έλεγε 'ο δολοφόνος Στουρνάρας' είναι κοροϊδία να λέει γιατί η ΝΔ δε συναινεί».
Αρνήθηκε πάντως ότι ηγείται της «σκληρής τάσης» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λεγοντας:
«Ακολουθώ τη γραμμή του κόμματος και του προέδρου, η ΝΔ έχει βάλει πλάτη ως αντιπολίτευση στον Τσίπρα».
Υπερασπίστηκε δε την απόφαση η ΝΔ να καταψηφίσει τα αντίμετρα, λέγοντας:
«Δεν έχουμε δει κανένα αντίμετρο, άρα συζητάμε αν θα ψηφίσουμε κάτι που ουδείς γνωρίζει.
Κάτσε να δούμε, είναι η πρώτη λογική απάντηση.
Αλλά θα απαντήσω ευθέως, αυτά τα αντίμετρα δεν έρχονται σκέτα, αλλά σε συνάρτηση δημοσιονομικών μέτρων, άρα δεν ψηφίζεις μόνο αντίμετρα, αλλά και μέτρα».
Τόνισε ότι η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει, γιατί αλλιώς η Ελλάδα θα καταστραφεί, αλλά υποστήριξε ότι και να κλείσει δε θα πάει μπρος η οικονομία «γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει πως βγαίνουν τα λεφτά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης