Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Η αξιολόγηση θα κλείσει εντός του Μαρτίου - Αγκάθι το ύψος των μέτρων

Κουρουμπλής: Η αξιολόγηση θα κλείσει εντός του Μαρτίου - Αγκάθι το ύψος των μέτρων
Χρειάζεται ένα σταθερό πεδίο για να ξεκινήσει η προσπάθεια που θα βγάλει την χώρα από τη λιτότητα τόνισε ο κ.Κουρουμπλής
Την εκτίμηση πως η αξιολόγηση θα κλείσει εντός του Μαρτίου διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής, ο οποίος υποστήριξε πως το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις είναι το ύψος των μέτρων ως προς το ΑΕΠ.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο κ.Κουρουμπλής και αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση, την χαρακτήρισε «μαρτυρική που επιδρά σε όλους και καθυστερεί την οικονομική ανάπτυξη».
«Υπάρχει μια προσπάθεια από την κυβέρνηση να υπάρξει χρηματοδότηση για την πραγματική οικονομία.
Όλοι απασχολούμαστε με τη διαπραγμάτευση, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει μέσα στον Μάρτιο, για να ανασκουμπωθούμε όλοι και για να κερδίσει η χώρα - μέρα με την ημέρα - τον χρόνο που έχει ανάγκη για να ανακάμψει η οικονομία» τόνισε ο κ.Κουρουμπλής, τονίζοντας την ανάγκη να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για να υπάρξει ελπίδα στους ανθρώπους.
«Χρειάζεται ένα σταθερό πεδίο για να ξεκινήσει η προσπάθεια που θα βγάλει τη χώρα από τη λιτότητα.
Να βγούμε στις αγορές και να κινούμαστε με μεγαλύτερη αυτονομία» τόνισε ο υπουργός.
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις Μεϊμαράκη, ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε ότι «η συνεννόηση είναι πάντα χρήσιμη», αναφέροντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη, αλλά πρέπει να ακούει τις προτάσεις της αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης