Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης: Δεν έχει άλλο αίμα – Ούτε εμείς ούτε η κοινωνία αντέχουμε δεύτερο επώδυνο συμβιβασμό

Πολάκης: Δεν έχει άλλο αίμα – Ούτε εμείς ούτε η κοινωνία αντέχουμε δεύτερο επώδυνο συμβιβασμό
Ο Schaeuble θέλει να ρίξει την πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη είπε ο αναπληρωτής υπ. Υγείας
Την θέση ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποκύψει στις νέες απαιτήσεις των δανειστών για νέα, σκληρά μέτρα διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει άλλο αίμα» και ότι ούτε η κυβέρνηση ούτε η κοινωνία αντέχουν ένα δεύτερο επώδυνο συμβιβασμό, όπως συνέβη τον Ιούλιο του 2015.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Πολάκης κληθείς να σχολιάσει την θέση ότι όλοι στην Ευρώπη κουβεντιάζουν και στο τέλος αποφασίζει ο Schaeuble, υποστήριξε πως «μέχρι παλιότερα αυτό γινόταν».
«Αλλά τώρα δεν θα γίνει αυτό το πράγμα διότι ο Schaeuble δεν θα είναι πολύ καιρό στη θέση του.
Έχει ένα εξάμηνο ακόμα.
Ακόμα και να υπάρξει νέα συγκυβέρνηση Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών, που δεν το βλέπω γιατί η κίνηση είναι ανάποδη, ο Schaeuble υπουργός Οικονομικών δεν θα είναι» τόνισε ο κ.Πολάκης.
Στην επισήμανση ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επαναλαμβάνει συνεχώς ότι ζούμε πάνω από τις δυνάμεις μας και μας απειλεί πάλι με Grexit ο υπουργός υποστήριξε πως «θα του γυρίσουν στα μούτρα οι απειλές».
«Μας λέει ότι “εμείς ανακοινώνουμε 300 δισ. πλεόνασμα, δηλαδή αυτά καταφέραμε εμείς με αυτές τις συνθήκες, με αυτό το ευρώ, με αυτή την οικονομική πολιτική και από εσάς ζητάω κι άλλο αίμα”.
Ε, όχι δεν έχει άλλο αίμα.
Τέλειωσε το αίμα.
Αυτό είναι η ιστορία.
Ο Schaeuble επιδιώκει καταρχήν να ρίξει την πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη.
Δεν σηκώνει δεύτερο συμβιβασμό επώδυνο του τύπου του Ιουλίου του 2015 ούτε η κοινωνία, ούτε εμείς» υποστήριξε ο κ.Πολάκης, ο οποίος δήλωσε βέβαιος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Σύντομα, θα προλάβουμε και την ποσοτική χαλάρωση και τα πάντα» τόνισε ο κ.Πολάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης