Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πετρόπουλος: Να είναι πιο προσεκτικοί όσοι μπαίνουν στο παιχνίδι δολοφονίας χαρακτήρων

Πετρόπουλος: Να είναι πιο προσεκτικοί όσοι μπαίνουν στο παιχνίδι δολοφονίας χαρακτήρων
Επίθεση σε ΝΔ και σε μερίδα του Τύπου για τις δηλώσεις του ότι τον ευχαριστούν επαγγελματίες για τις ασφαλιστικές εισφορές εξαπέλυσε ο κ.Πετρόπουλος
Την θέση ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όσοι μπαίνουν στο παιχνίδι δολοφονίας χαρακτήρων διατύπωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Τ. Πετρόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε στη ΝΔ και σε μερίδα του Τύπου για την υποδοχή που επεφύλαξαν στις δηλώσεις του στη Βουλή ότι  ελεύθεροι επαγγελματίες τον ευχαρίστησαν για τις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών εισφορών.
«Φαίνεται πως όποιος μπαίνει στο ρουθούνι της ΝΔ, πρέπει τουλάχιστον να παρουσιάζεται γραφικός (...).
Μου είπαν στη Βουλή ότι οι ασφαλισμένοι βλέπουν εφιάλτες εμένα και τον Κατρούγκαλο, για τις υψηλές εισφορές» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο υφυπουργός Εργασίας υπογραμμίζοντας πάντως πως το 80% των επαγγελματιών δηλώνει το κατώτατο ποσό των 187 ευρώ και ότι οι αγρότες πληρώνουν 300 ευρώ λιγότερα από ότι πλήρωναν πέρσι.
Ο κ. Πετρόπουλος τόνισε ότι οι υψηλές εισφορές που ίσχυαν είχαν οδηγήσει 750 χιλιάδες επαγγελματίες να μην μπορούν να πληρώνουν.
«Είναι αλήθεια ότι επαγγελματίες έβγαιναν από τα καταστήματα τους και μου έλεγαν ευτυχώς που έγινε αυτή η ρύθμιση για να μπορούμε να πληρώσουμε» τόνισε ο κ.Πετρόπουλος, αναφέροντας πάντως πως στην ομιλία του στη Βουλή, ανέφερε πως το υπουργείο αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλία για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με πάρα πολλούς επαγγελματίες, οι οποίοι καλούνται να καταβάλλουν εξαιρετικά υψηλά ποσά, τοποθέτηση πάντως που δεν προβλήθηκε από κανέναν.
«Η παραποίηση της είδησης είναι απαράδεκτη συμπεριφορά
Οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα αυτό» είπε ο κ.Πετρόπουλος, ζητώντας να είναι προσεχτικοί όσοι μπαίνουν στο παιχνίδι της δολοφονίας χαρακτήρων.
Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι - όπως ενημέρωσε και στη Βουλή - επαγγελματίες τού έχουν ζητήσει να εξετάσει τη δυνατότητα όσοι μπορούν να καταβάλλουν υψηλότερες εισφορές για να εξασφαλίσουν και μεγαλύτερη σύνταξη.
«Αντί να δουν την ουσία, χλευάζουν εμένα και την αλήθεια» είπε ο κ.Πετρόπουλος, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης