Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης: Δεν ξέρω τις προθέσεις του Θεοδωράκη – Δεν θέλει να ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Λυκούδης: Δεν ξέρω τις προθέσεις του Θεοδωράκη – Δεν θέλει να ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη
Αναγκαίο να συγκροτηθεί ένας μεγάλος μεταρρυθμιστικός χώρος υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού
Την θέση ότι δεν γνωρίζει τις προθέσεις του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για την πορεία που θα ακολουθήσει στο εξής το κόμμα διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σταύρος Λυκούδης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λυκούδης υποστήριξε πως Το Ποτάμι θα πρέπει να δει τι θέλει να κάνει στο μέλλον, αναφέροντας πως ο κ.Θεοδωράκης δεν θέλει το Ποτάμι να ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αν και δεν έχει πρόβλημα με τη συμπόρευση.
«Πρέπει να γίνει μια προσπάθεια με επιμονή για τη συγκρότηση του μεγάλου μεταρρυθμιστικού χώρου που έχει ανάγκη η κοινωνία.
Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες» υπογράμμισε ο κ.Λυκούδης.
Ερωτηθείς για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια, ο βουλευτής του Ποταμιού υποστήριξε ότι υπάρχουν δυνάμεις ευρωπαϊκού προσανατολισμού στο κόμμα.
Οι δηλώσεις αυτές γίνονται σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για το Ποτάμι, το οποίο χθες είδε έναν ακόμα βουλευτή του, τον Κ. Μπαργιώτα να αποχωρεί από το κόμμα και να ανεξαρτητοποιείται, καταγγέλλοντας επί της ουσίας την απουσία ενός πολιτικού σχεδίου και πολιτικής κατεύθυνσης.
Από την πλευρά του ο κ.Θεοδωράκης επανέλαβε την θέση του ότι οι αποχωρήσεις από το Ποτάμι είναι απόρροια του ότι οι βουλευτές αναζητούν ασφαλή πολιτική στέγη.
Σημειώνεται ότι από τους 11 βουλευτές που εξέλεξε το Ποτάμι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 έχει απομείνει με 6, δηλαδή σε λιγότερο από 1,5 χρόνο έχει χάσει σχεδόν τη μισή κοινοβουλευτική του δύναμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης