Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Σε πολιτική και δεοντολογική κατρακύλα οδηγεί τη ΝΔ ο Μητσοτάκης

Τζανακόπουλος: Σε πολιτική και δεοντολογική κατρακύλα οδηγεί τη ΝΔ ο Μητσοτάκης
«Η Ν.Δ. ότι ζητεί φίμωση των δημοσιογράφων και της δημόσιας τηλεόρασης»
Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έβαλε εκ νέου στο στόχαστρο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή την απόφαση του Γιώργου Κουμουτσάκου να μην παραβρεθεί στην εκπομπή «Focus» της ΕΡΤ.
«Ο κ. Μητσοτάκης οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία σε πολιτική και δεοντολογική κατρακύλα που δεν έχει προηγούμενο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο κρατικό κανάλι, ενώ ταυτόχρονα κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι ζητεί φίμωση των δημοσιογράφων και της δημόσιας τηλεόρασης.
Σημειώνεται ότι στην εκπομπή πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ., Μακάριος Λαζαρίδης, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «σέβεται απολύτως τη δουλειά των δημοσιογράφων και των τεχνικών της ΕΡΤ».
Ωστόσο, κατηγόρησε τη διοίκηση της ΕΡΤ ότι «αναθέτει παραγωγές σε εξωτερικές εταιρείες παρακάμπτοντας το δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης».
Στο ερώτημα «γιατί η Ν.Δ. δεν είναι εδώ» ο κ. Λαζαρίδης απάντησε πως «αυτή είναι προσωπική επιλογή του κ. Κουμουτσάκου».
Σημειώνεται ότι ο κ. Κουμουτσάκος δικαιολόγησε την απουσία του με ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία υπογραμμίζει πως «η στάση της ΕΡΤ, όπως προκύπτει και από τις σημερινές ανακοινώσεις κατά της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν εξασφαλίζει ατμόσφαιρα αντικειμενικής και νηφάλιας συζήτησης. Ειδικά μάλιστα για πολύ σοβαρά θέματα, όπως τα εθνικά μας θέματα, που από τη φύση τους απαιτούν στάση μεγάλης ευθύνης».
Ο κ. Κουμουτσάκος επανέλαβε τη δήλωσή του όταν κλήθηκε από την εκπομπή επισημαίνοντας πως η απόφασή του ήταν προσωπική και δεν εμπλέκεται σε αυτήν η Ν.Δ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης