Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Γνώριζε ο Καμμένος ότι ο Τσίπρας θα συναντούσε εκπρόσωπο της Rothchild στο Παρίσι;

Γεωργιάδης: Γνώριζε ο Καμμένος ότι ο Τσίπρας θα συναντούσε εκπρόσωπο της Rothchild στο Παρίσι;
Εάν ο κ.Καμμένος θεωρεί την επαφή με τον Rothchild τοξική ή εάν άλλαξε γνώμη, να μας το πει δημόσια είπε ο κ.Γεωργιάδης
Το ερώτημα εάν ο Π. Καμμένος γνώριζε ότι ο πρωθυπουργός θα είχε κρυφό ραντεβού με εκπρόσωπο της τράπεζας Rothchild στο Παρίσι διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έσπευσε να υπενθυμίσει πως στο παρελθόν ο κ.Καμμένος κατηγορούσε τις προηγούμενες κυβερνήσεις για κρυφά ραντεβού με την τράπεζα Rothchild.
«Ο κ. Τσίπρας συνάντησε, προφανώς κρυφά από τον Καμμένο, εκπρόσωπο της τράπεζας Rothchild.
Είναι αδύνατον ο κ. Τσίπρας να έχει τεχνική κατάρτιση για να αντιληφθεί τα όσα θα του έλεγε ένας τραπεζίτης αυτής της διάστασης.
Συναντάται μαζί του δηλαδή χωρίς να συνοδεύεται από κάποιον τεχνικό σύμβουλο.
Την κρυφή συνάντηση δεν την ανακοίνωσε ο κ. Τσίπρας.
Θα έχει τους λόγους του.
Ποιος όμως εγγυάται ότι η τράπεζα αυτή δεν θα αξιοποιήσει εις βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων τις πληροφορίες που ενδεχομένως να πήρε από τον Έλληνα πρωθυπουργό;
Θυμάστε ότι ο κ. Καμμένος στο παρελθόν κατηγορούσε τις προηγούμενες κυβερνήσεις για κρυφά  ραντεβού με την τράπεζα Rothchild.
Άραγε ο κ. Καμμένος γνώριζε για την συνάντηση Τσίπρα με Rothchild;
Εάν ο κ. Καμμένος θεωρεί την επαφή με τον Rothchild τοξική ή εάν άλλαξε γνώμη οφείλει να βγει και να το δηλώσει» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γεωργιάδης συντηρώντας την έντονη αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι, το οποίο άλλωστε επιβεβαίωσε και το Μέγαρο Μαξίμου, κάνοντας λόγο για συνάντηση του πρωθυπουργού με επενδυτή.
«Δεν θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν να πηγαίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός να συναντήσει τους επενδυτές κι όχι να έρθει ο επενδυτής στο Μαξίμου.
Στο περιθώριο συναντήσεων μπορεί να τύχει να γίνει, αλλά όχι να πάρει ο πρωθυπουργός το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και να τον επισκεφθεί» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
«Ο κ. Τσίπρας θέλει να ζήσει την μεγάλη ζωή και γι’ αυτό θέλει να παραμείνει στην εξουσία όσο περισσότερο μπορεί.
Και είναι λυπηρό οι βουλευτές του να ψηφίζουν όσα τους ζητούν μόνο και μόνο για να ζει την μεγάλη ζωή ο κ. Τσίπρας εις βάρος του ελληνικού λαού.
Και την συνάντηση αυτή έτυχε να την μάθω, πόσες έγιναν που δεν τις μάθαμε» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης