Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας (Ποτάμι): Ο Τσίπρας γίνεται ο καλύτερος υποστηρικτής των σχεδίων του Schaeuble για Grexit

Τσιόδρας (Ποτάμι): Ο Τσίπρας γίνεται ο καλύτερος υποστηρικτής των σχεδίων του Schaeuble για Grexit
Η κυβέρνηση έχει δώσει την ευκαιρία στους πιο ακραίους κύκλους να κάνουν ξανά την Ελλάδα παιχνίδι στην προεκλογική τους καμπάνια
Την θέση ότι ο Τσίπρας με την τακτική που ακολουθεί γίνεται ο καλύτερος υποστηρικτής των σχεδίων Schaeuble για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας.
«Οι αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της γερμανικής κυβέρνησης για την Ελλάδα, αποδεικνύουν με σαφή τρόπο ότι ο κ. Τσίπρας με την τακτική που ακολουθεί γίνεται ο καλύτερος υποστηρικτής των γνωστών σχεδίων του Schaeuble για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας θέλει να τρενάρει τη διαπραγμάτευση ως τον Ιούνιο, όχι φυσικά γιατί είναι προς το συμφέρον της δικής μας χώρας αλλά επειδή το πρόγραμμα θα βρίσκεται εντελώς εκτός τροχιάς και το Grexit θα έχει έρθει πιο κοντά.
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αντί να συμμαχήσουν με τις δυνάμεις στη Γερμανία που επικρίνουν την τακτική Schaeuble με την ανερμάτιστη τακτική τους, τον διευκολύνουν.
Κι έχουν δώσει την ευκαιρία στους πιο ακραίους κύκλους, να κάνουν ξανά την Ελλάδα παιχνίδι στην προεκλογική τους καμπάνια» υποστήριξε ο κ.Τσιόδρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης