Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσόγονος: Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα γίνουν εκλογές – Μπορεί και πρέπει να κλείσει η συμφωνία στις 20/2

Χρυσόγονος: Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα γίνουν εκλογές – Μπορεί και πρέπει να κλείσει η συμφωνία στις 20/2
Οι πολιτικές σχέσεις μου δεν είναι με κάποιον από τους ενοίκους του Μαξίμου, είναι με τον κομματικό φορέα του ΣΥΡΙΖΑ είπε ο κ. Χρυσόγονος
Την ανάγκη να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονος, ο οποίος υποστήριξε πως η συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης μπορεί και πρέπει να κλείσει στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.
Σε δηλώσεις του στο «Αθήνα 984» ο κ.Χρυσόγονος και κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Ξυδάκη περί δραχμής, είπε ότι «είναι λάθος συζήτηση σε λάθος χρόνο».
«Θα μπορούσαμε μία τέτοια συζήτηση να την έχουμε κάνει το 1999 το 2000» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπογράμμισε ότι με υποχωρήσεις εκατέρωθεν μπορεί να κλείσει  η δεύτερη αξιολόγηση, χωρίς να υπάρχουν  προβλήματα στην κοινοβουλευτική ομάδα της συγκυβέρνησης.  
«Μπορεί και πρέπει να κλείσει η συμφωνία στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.
Μπορούν να γίνουν υποχωρήσεις από όλες τις πλευρές.
Εφόσον υπάρξει μία λογική συμφωνία, ένας λογικός συμβιβασμός θα ψηφιστεί από όλη την κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» τόνισε ο κ.Χρυσόγονος, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα να μην γίνουν εκλογές.
Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου ο κ.Χρυσόγονος υποστήριξε ότι «οι πολιτικές σχέσεις μου δεν είναι με το Μέγαρο Μαξίμου ή με κάποιον από τους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου».
«Οι πολιτικές σχέσεις μου είναι με τον κομματικό φορέα του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο είμαι ενταγμένος με βάση τους όρους του καταστατικού.
Και το καταστατικό προβλέπει στο άρθρο 4 ότι υπάρχει δικαίωμα δημόσιας διαφωνίας προς τα έξω.
Αν δεν ήταν αυτό το καταστατικό και η συγκεκριμένη δομή του κόμματος, που επιτρέπει διαφοροποιήσεις, προφανώς θα είχα σκεφθεί διαφορετικά το 2013 όταν συμμετείχα στο ιδρυτικό συνέδριο και συνυπέγραψα το καταστατικό» είπε ο κ.Χρυσόγονος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης