Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Ο κύκλος της κυβέρνησης Τσίπρα έχει ολοκληρωθεί – Επιμένουμε στο αίτημα για εκλογές

Αυγενάκης: Ο κύκλος της κυβέρνησης Τσίπρα έχει ολοκληρωθεί – Επιμένουμε στο αίτημα για εκλογές
Μεγάλη μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στην επιστροφή στη δραχμή υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ
Την εκτίμηση πως ο κύκλος της κυβέρνησης Τσίπρα έχει ολοκληρωθεί διατύπωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της Metron Analysis, σύμφωνα με την οποία η ΝΔ προηγείται με 10 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δηλώσεις του στο «Παραπολιτικά Fm» ο κ.Αυγενάκης υποστήριξε ότι η ΝΔ επιμένει στο αίτημα της για εκλογές, καθώς όπως είπε, «όσο περνά ο χρόνος και δεν ολοκληρώνεται η αξιολόγηση τόσο μειώνεται ο χρόνος που θα έχει η επόμενη κυβέρνηση για να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει Τσίπρας – Καμμένος».
«Εάν η ΝΔ αναλάβει την διακυβέρνηση ύστερα από ένα χρόνο θα έχει ελάχιστο χρόνο να «τρέξει» αυτά που έχει δεσμευτεί η προηγούμενη κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα προλάβει να κάνει πολλά με αποτέλεσμα η χώρα να πάει σε νέο μνημόνιο» τόνισε ο κ.Αυγενάκης, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τη σπουδή και την επιμονή της ΝΔ για πρόωρες εκλογές.
Ο κ.Αυγενάκης είπε ότι το πρόγραμμα που παρουσίασε στη ΔΕΘ ο Κ. Μητσοτάκης είναι απολύτως εφαρμόσιμο παρά τις καθυστερήσεις που καταγράφονται σήμερα και υπογράμμισε πως η ΝΔ ως κυβέρνηση θα πρέπει συντομότατα να κλείσει την αξιολόγηση και να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα για να πάρει μπροστά η οικονομία.
«Η δεύτερη αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει πέρυσι το Φεβρουάριο» υπενθύμισε ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος αναφορικά με τις δηλώσεις Ξυδάκη περί δραχμής, τόνισε ότι μεγάλη μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στην επιστροφή στη δραχμή.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης