Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Πανικόβλητη η κυβέρνηση - Αναξιόπιστες οι δηλώσεις Τζανακόπουλου

ΝΔ: Πανικόβλητη η κυβέρνηση - Αναξιόπιστες οι δηλώσεις Τζανακόπουλου
Πανικόβλητη η κυβέρνηση, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ
«Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι οι δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου, πως δεν θα φέρει αυτή η κυβέρνηση νέα μέτρα, δεν έχουν καμία απολύτως αξιοπιστία», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.
«Σε αυτήν την πανικόβλητη κυβέρνηση υπάρχει τουλάχιστον ο κ. Τζανακόπουλος, που ως υπουργός Προπαγάνδας κάνει τη δουλειά του.
Ο πρωθυπουργός ποια ακριβώς δουλειά κάνει την τελευταία εβδομάδα;», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε ως «ευφάνταστο» το σενάριο για ψήφιση των νέων μέτρων που θα αφορούν την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.
Ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε στο "κατασκευασμένο σενάριο της αυξημένης πλειοψηφίας που διακινείται τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα το χθεσινό δημοσίευμα του Βήματος".
"Το σενάριο αυτό είναι απολύτως ευφάνταστο για έναν πολύ απλό λόγο: Με δεδομένο ότι οι 153 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσουν προληπτικά μέτρα, ο κ. Μητσοτάκης με τους άλλους πρόθυμους δεν επαρκούν, ευτυχώς, για να συγκεντρωθούν ούτε 150, ούτε 180 βουλευτές", όπως τόνισε στη δήλωσή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης