Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Η κυβέρνηση ανήκει στο παρελθόν – Δεν ξέρω πότε θα τελειώσει την αξιολόγηση

Κικίλιας (ΝΔ): Η κυβέρνηση ανήκει στο παρελθόν – Δεν ξέρω πότε θα τελειώσει την αξιολόγηση
Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ανήκει στο παρελθόν», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο, επαναλαμβάνοντας το αίτημα του κόμματός του για πολιτική αλλαγή.
Όπως αναφέρει, «έχουμε συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά στην πλάτη μας πέφτει το μεγάλο βάρος να οδηγήσουμε την πατρίδα μας στην έξοδο από την κρίση», ενώ «αν έπρεπε να προτάξουμε, δύο πράγματα που θα σηματοδοτήσουν την πολιτική αλλαγή στη χώρα, αυτά είναι η μείωση της φορολογίας και η δημιουργία νέων και πραγματικών θέσεων εργασίας».
«Δεν ξέρω πότε και με ποιον τρόπο θα τελειώσει η κυβέρνηση την αξιολόγηση.
Tην πραγματική οικονομία πάντως, την "τελειώσε"», σημειώνει χαρακτηριστικά και υπογραμμίζει ότι ο μόνος δρόμος για να βγούμε απο την κρίση, είναι η συμφωνία αλήθειας που έχει καταθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τον ίδιο, «υπάρχει διακριτή διαφορά μεταξύ μιας αξιόπιστης και σοβαρής κυβέρνησης της ΝΔ και μιας οπορτουνιστικής και ιδεοληπτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Ακόμη επαναλαμβάνει τις δεσμεύσεις της ΝΔ για μείωση της φορολογίας, μείωση των δαπανών του κράτους, μεταρρυθμίσεις, και προσέλκυση επενδύσεων, συμπληρώνοντας πως «αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Και αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά με την απερχόμενη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης