Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος (ΝΔ): Με τσαμπουκάδες και ψευτοδιαπραγματεύσεις δεν βγαίνουμε από την κρίση

Θεοδωρικάκος (ΝΔ): Με τσαμπουκάδες και ψευτοδιαπραγματεύσεις δεν βγαίνουμε από την κρίση
Εφτά χρόνια τώρα είμαστε παραδομένοι σε ένα εθνικό μοιρολόι είπε ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ
Την θέση ότι με τσαμπουκάδες και ψευτοδιαπραγματεύσεις δεν βγαίνει η χώρα από την κρίση διατύπωσε ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος υποστήριξε πως αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για το πώς θα δημιουργηθούν δουλειές και θα έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα.
Ερωτηθείς για το πώς η ΝΔ θα πείσει την κοινωνία ότι όταν έρθει ο Μητσοτάκης θα εφαρμόσει το δικό του σχέδιο και όχι την υπάρχουσα συμφωνία ο κ.Θεοδωρικάκος ήταν σαφής.
«Το συμφωνημένο πρόγραμμα είναι τμήμα του εθνικού σχεδίου για την έξοδο από την κρίση.
Δεν μπορεί μία επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην εφαρμόσει συμφωνίες.
Αλλά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ξεκινήσει τη μείωση των φόρων και την προσέλκυση επενδύσεων και δουλειών για τους Έλληνες, γιατί αν δεν κάνουμε αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Θεοδωρικάκος, αναφέροντας πως ο Κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά με ποιον τρόπο θα το επιτύχει αυτό.
«Ξέρει να φέρνει δουλειές, έχει προετοιμαστεί για αυτό.
Σε όλες του τις συναντήσεις, εντός και εκτός Ελλάδας και ιδιαίτερα εκτός Ελλάδας, έχει προετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το πως θα έρθουν δουλειές και επενδύσεις στη χώρα.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν γίνει αυτό είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ» τόνισε ο κ.Θεοδωρικάκος.
«Με δύο λόγια:
Έξοδος από την κρίση δεν σημαίνει τσαμπουκάδες και ψευτοδιαπραγματεύσεις με τους ξένους.
Σημαίνει να εφαρμόσουμε τις συμφωνίες που έχουμε και ταυτόχρονα να κάνουμε σκληρή δουλειά για να φέρουμε δουλειές και επενδύσεις, να αρχίσουν τα παιδιά μας να δουλεύουν και να μην κάθονται να μας κοιτάνε.
Εφτά χρόνια τώρα είμαστε παραδομένοι, με συγχωρείτε για τη φράση, σε ένα εθνικό μοιρολόι.
Συζητάμε μονίμως για τις συντάξεις οι οποίες διαρκώς κόβονται και κόβονται και μειώνονται και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι με τον κ. Τσίπρα θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα.
Συνεχίζεται η μείωση των συντάξεων.
Και δεν συζητάμε και δεν κάνουμε τίποτα για το σοβαρό, πως δηλαδή θα πιάσουν δουλειά οι άνθρωποι για να πληρώνουν καινούργιες ασφαλιστικές εισφορές και να πάρει μπροστά το σύστημα» είπε ο κ.Θεοδωρικάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης