Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Πιθανό η κυβέρνηση να οδηγηθεί σε εκλογές, εάν δεν κλείσει η αξιολόγηση

Λεβέντης: Πιθανό η κυβέρνηση να οδηγηθεί σε εκλογές, εάν δεν κλείσει η αξιολόγηση
Η ΝΔ αυξάνει τη συσπείρωση της αλλά δεν θα πιάσει αυτοδυναμία σε περίπτωση εκλογών είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την εκτίμηση πως εάν δεν κλείσει η αξιολόγηση είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να οδηγηθεί σε εκλογές διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε πως στην κυβέρνηση ετοιμάζονται για εκλογές.
«Η αξιολόγηση δεν θα κλείσει.
Αλλά και να κλείσει θα είναι σε εκκρεμότητα τα μέτρα που ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης, ο οποίος προέβλεψε για άλλη μια φορά πολιτικές εξελίξεις.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένοι, ενώ τόνισε ότι η ΝΔ αυξάνει τη συσπείρωση της, αν και απέκλεισε το ενδεχόμενο να φτάσει σε αυτοδυναμία.
Πάντως, ο κ.Λεβέντης εκτίμησε ότι και μια κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ θα έρθει αντιμέτωπη με τα ίδια διλήμματα που αντιμετωπίζει και η κυβέρνηση Τσίπρα, εκτιμώντας πως θα τα υπογράψει όλα και πως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η χώρα θα οδηγηθεί σε νέα εκλογική αναμέτρηση.
«Οι δανειστές δεν θέλουν εκλογές αλλά οικουμενική κυβέρνηση στην Ελλάδα» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος ερωτηθείς για το αν είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί μετεκλογικά με τη ΝΔ είπε πως θα στείλει τα 9 σημεία που είχε στείλει στον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι δεν θέλει υπουργεία και πως θα επιμένει σε οικουμενική κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης