Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μουζάλας: Βλακώδης εκστρατεία για να πέσει η κυβέρνηση με επίκεντρο το προσφυγικό

Μουζάλας: Βλακώδης εκστρατεία για να πέσει η κυβέρνηση με επίκεντρο το προσφυγικό
Το μόνο σχέδιο που μπορεί να ωφελήσει την Ελλάδα και να ελαφρύνει τα νησιά είναι να εφαρμοστεί η συμφωνία με την Τουρκία, ξεκαθαρίζει και καλεί όλα τα μέρη να αναλάβουν τις ευθύνες τους
Για βλακώδη εκστρατεία και προπαγάνδα εις βάρος της κυβέρνησης με επίκεντρο το προσφυγικό και τη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων κάνει λόγο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
Το μόνο σχέδιο που μπορεί να ωφελήσει την Ελλάδα και να ελαφρύνει τα νησιά είναι να εφαρμοστεί η συμφωνία με την Τουρκία, ξεκαθαρίζει και καλεί όλα τα μέρη να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
«Όταν ανέλαβα αναπληρωτής υπουργός υπήρχαν 1.250 θέσεις φιλοξενίας, 5.000 θέσεις φυλακής και άλλες 2.500 θέσεις κράτησης μέσα σε αστυνομικά τμήματα σε τρισάθλιες συνθήκες... Σήμερα έχουμε περίπου 50.000 θέσεις φιλοξενίας.
Η ανάγκη μας ώθησε, αλλά και το πώς βλέπουμε τη μεταναστευτική πολιτική» δήλωσε στο news247 ο Γιάννης Μουζάλας.
«Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, αλλά όχι και τις ευθύνες των άλλων», τονίζει ο υπουργός, δείχνοντας ως συνυπεύθυνους για τις «πολύ κακές συνθήκες στα νησιά» τους τοπικούς άρχοντες και τους ξενοδόχους που δεν δέχονται να νοικιάσουν δωμάτια στους πρόσφυγες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης