Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας (ΝΔ): Θα στηθούν κάλπες τους προσεχείς μήνες – Αυτό δείχνουν οι κινήσεις Τσίπρα

Γκιουλέκας (ΝΔ): Θα στηθούν κάλπες τους προσεχείς μήνες – Αυτό δείχνουν οι κινήσεις Τσίπρα
Θα επιδιώξουμε ευρύτερες συνεργασίες και σε πολιτικό πεδίο και σε πεδίο κοινωνίας είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση πως τους επόμενους μήνες θα στηθούν κάλπες καθώς αυτό προμηνύουν όλες οι κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκας.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής» ο κ.Γκουλέκας ανέφερε ότι «δεν υπάρχουν βλέψεις ούτε σενάρια για μετεκλογικές συνεργασίες», ωστόσο είπε ότι  «η Νέα δημοκρατία θα επιδιώξει ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις τόσο στο πολιτικό πεδίο όσο και στο πεδίο της κοινωνίας».
«Από τη μία, οι κυβερνώντες προσπαθούν να στήσουν επικοινωνιακά ένα σκηνικό ρήξης με τους εταίρους, από την άλλη μοιράζουν προεκλογικές παροχές που θυμίζουν “καθρεφτάκια σε ιθαγενείς”.
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για φυγή προς τα εμπρός μέσω των εκλογών» είπε ο κ. Γκιουλέκας, τονίζοντας ότι το 2017 θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά που συνοδεύεται από νέα «φορο-επιδρομή».
Αναφερόμενος στην αξιολόγηση ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την ευχή του να κλείσει σύντομα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
«Φοβάμαι, όμως, ότι οι παλινωδίες του κ. Τσίπρα και των συνοδοιπόρων του έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία στην πορεία, αλλά και την αξιοπιστία της χώρας.
Η δημόσια σύγκρουση ΔΝΤ και Κομισιόν είναι γεγονός και, δυστυχώς, ακόμα όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.
Αυτό που υποστηρίζουν, όμως, οι περισσότεροι ευρωπαϊκοί κύκλοι είναι ότι η β’ αξιολόγηση δεν θα κλείσει χωρίς το συμβιβασμό ΔΝΤ και Κομισιόν» είπε ο κ.Γκιουλέκας, τονίζοντας ότι η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης «σκέφτονται και πράττουν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης