Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Η Τουρκία είναι παίκτης - κλειδί στην έκβαση της νέας προσπάθειας για λύση στο Κυπριακό

Κουμουτσάκος: Η Τουρκία είναι παίκτης - κλειδί στην έκβαση της νέας προσπάθειας για λύση στο Κυπριακό
Ο Γ. Κουμουτσάκος συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Alan Duncan
«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον yπουργό Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου, αρμόδιο για ευρωπαϊκές υποθέσεις κ. Alan Duncan, ο οποίος έχει αναλάβει να παρακολουθεί από κοντά και να συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης του Κυπριακού», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.
Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ ο Duncan ενημέρωσε τον Έλληνα βουλευτή για τα συμπεράσματα και τις εντυπώσεις του από τη μόλις χθες επίσκεψή του στην Άγκυρα.
«Η Τουρκία είναι παίκτης - κλειδί στο να υπάρξει επιτυχία ή αποτυχία στη νέα προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό», κατέστησε σαφές ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Κουμουτσάκος εξέφρασε για μία ακόμα φορά, τις γνωστές, δημόσια διατυπωμένες, θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για το Κυπριακό.
«Ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα τις υπογραμμίσει, άλλωστε, στη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό τη Δευτέρα.
Από εκεί και πέρα, περιμένουμε να δούμε την πληροφόρηση που θα υπάρξει από πλευράς κυβέρνησης», κατέληξε ο βουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης