Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα θέλουν εκλογές – Η εκλογολογία βλάπτει την οικονομία

Παπαδημούλης: Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα θέλουν εκλογές – Η εκλογολογία βλάπτει την οικονομία
Σε μια εποχή αστάθειας το κλείσιμο της αξιολόγησης δεν συμφέρει μόνο την Ελλάδα αλλά και τους δανειστές είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την θέση ότι μόνο τα διαπλεκόμενα συμφέροντα θέλουν τις εκλογές διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, υπογραμμίζοντας ότι η συνεχόμενη εκλογολογία βλάπτει την ανάκαμψη της οικονομίας.
«Μόνο τα διαπλεκόμενα συμφέροντα θέλουν να μην έχουμε σταθερότητα στην Ελλάδα.
Η εκλογολογία βλάπτει την ανάκαμψη της οικονομίας το αίτημα για εκλογές δεν το θέλει η σαφής πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Έχω την εντύπωση ότι στην ηγεσία της ΝΔ αρχίζουν να το καταλαβαίνουν και φαίνεται πώς μόνο τα διαπλεκόμενα συμφέροντα ζητούν εκλογές.
Ο στόχος είναι σαφής, οι εκλογές να γίνουν το 2019 και θεωρώ λάθος κυβερνητικά στελέχη να αναπτύσσουν σενάρια εκλογών» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Παπαδημούλης.
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε πως τα 77 από τα 80 πραοαπαιτούμενα έχουν κλείσει και ότι είναι απολύτως εφικτή η γεφύρωση των διαφορών  στα υπόλοιπα.
«Πρέπει να επιταχυνθούν  οι διαπραγματεύσεις για να μην έχουμε εμπλοκές στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, η οποία είναι εφικτό να ολοκληρωθεί μέχρι της 26 Ιανουαρίου.
Πιστεύω ότι σε μια εποχή αστάθειας το κλείσιμο της αξιολόγησης δε συμφέρει μόνο την Ελλάδα αλλά και τους δανειστές οι οποίοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία θέλουν αυτή να ολοκληρωθεί χωρίς εμπλοκές.
Οτιδήποτε ενισχύει τη σταθερότητα στην Ελλάδα συμφέρει τους πάντες» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «το ΔΝΤ δεν το έφερε η κυβέρνηση Τσίπρα ούτε μπορεί να το διώξει μόνη της».
«Άλλωστε η συμφωνία του τρίτου μνημονίου περιλαμβάνει τη συμμετοχή του και πρέπει να προσδιορίσει το ίδιο τον ρόλο του στο ελληνικό πρόγραμμα» είπε ο κ.Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι εάν θέλει το ΔΝΤ «να παραμείνει σε ρόλο τεχνικού συμβούλου ας το αποφασίσει, αλλά χωρίς να φορτώνει τις δικές τους καθυστερήσεις στην πλάτη των Ελλήνων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης