Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκηνικό ρήξης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσόγονος: Έχω να δω 2 χρόνια τον Τσίπρα - Μαξίμου: Δεν συνομιλεί με πανελίστες

Σκηνικό ρήξης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσόγονος: Έχω να δω 2 χρόνια τον Τσίπρα - Μαξίμου: Δεν συνομιλεί με πανελίστες
Μάλλον ενημερώνεται από τον Καρανίκα και την Νοτοπούλου για τα ευρωπαϊκά θέματα είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
(upd)Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Χρυσόγονος εδώ και καιρό έχει διαφοροποιηθεί από την γραμμή ΣΥΡΙΖΑ.
Θεωρεί ότι έχουν αποτύχει στην διακυβέρνηση και δεν είν αι τυχαίο ότι εδώ και πολύ καιρό προβαίνει σε δηλώσεις που καταδεικνύουν την διαφοροποίηση του από την θέση και πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα ακόμη επεισόδιο κρίσης ξέσπασε μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονου ύστερα από τις σημερινές 5/1/2016 δηλώσεις του ότι έχει να δει τον πρωθυπουργό δύο χρόνια και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2015.

«Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ…
Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει.
Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κα. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου» δήλωσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Χρυσόγονος, ο οποίος ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως με αυτά που λέει ενοχλεί, υποστήριξε ότι λέει αυτά που πιστεύει και δεν κρύβεται.
Άμεση ήταν πάντως η απάντηση από το Μαξίμου.
«Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι, οι οποίοι υπογράμμισαν πως αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.
Πέρα από την κόντρα του με το Μαξίμου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως οι πρόωρες εκλογές είναι κακό σενάριο.
«Επαγγελία της κυβέρνησης ήταν να εφαρμόσει με το λιγότερο επαχθή τρόπο μια οδυνηρή συμφωνία και αυτό πρέπει να κάνει, με έξοδο τις αγορές το καλοκαίρι του 2018 για να μην ζητεί δανεισμό από τα κράτη - μέλη της ευρωζώνης.
Αυτή την εντολή για να την διεκπεραιώσει ο κ. Τσίπρας πρέπει να εφαρμόσει το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ένα μέρος του οποίου δεν εξαρτιόταν από τους δανειστές ...
Αν το υλοποιήσει, οι δανειστές θα μετριάσουν τις παραλογές κατά τα αλλά απαιτήσεις τους» είπε ο κ.Χρυσόγονος.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε πάντως πως η Ελλάδα δεν έχει στη διάθεση της απεριόριστο χρόνο.
«Αν δεν επανέλθουμε στις αγορές το καλοκαίρι τέταρτος διακανονισμός δεν πρόκειται να υπάρξει και συνεπώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τα χειρότερα» είπε ο κ. Χρυσόγονος.

(πρώτη ενημέρωση Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 10:58)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης