Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Λαζαρίδη σε Τζανακόπουλο: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ έχουν στο DNA τους την χυδαιότητα

Απάντηση Λαζαρίδη σε Τζανακόπουλο: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ έχουν στο DNA τους την χυδαιότητα
Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ
Στα ύψη παραμένει η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τις καθυστερήσεις που καταγράφονται στο κλείσιμο της αξιολόγησης.
Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο, ο οποίος υποστήριξε πως «το 2017 η συμφωνία του ψεύδους της ΝΔ ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες» ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδης απάντησε σε υψηλούς τόνους.
«Το να μιλά ο κ. Τζανακόπουλος για χυδαιότητες της ΝΔ όταν ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τις έχουν στο DNA τους προκαλεί μόνο γέλια» ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο κ.Λαζαρίδης.
Σημειώνεται πως νωρίτερα ο κ.Τζανακόπουλος είχε κατηγορήσει τη ΝΔ υπογραμμίζοντας πως «το τέταρτο μνημόνιο δεν είναι τίποτα άλλο παρά το πολιτικό πρόγραμμα της ΝΔ».
«Το 2017 η συμφωνία του ψεύδους της ΝΔ ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες.
Ο κ. Κικίλιας συνεχίζει να αντιστρέφει την ξεκάθαρη θέση για τη μη αποδοχή νέων μέτρων και να διαστρεβλώνει σαν κοινός συκοφάντης.
Το 4ο Μνημόνιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά το πολιτικό πρόγραμμα της ΝΔ που υπόσχεται να κάνει περισσότερα από αυτά που ζητούν οι πλέον ακραίοι των δανειστών.
Η χώρα θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάκαμψης.
Το πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής, του οποίου ηγείται η ΝΔ, θα συνεχίσει να βυθίζεται στο ψέμα» υποστήριξε ο κ.Τζανακόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης