Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η συνάντηση εκδοτών Ψυχάρη - Μπόμπολα - Μουλόπουλου

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η συνάντηση εκδοτών Ψυχάρη - Μπόμπολα - Μουλόπουλου
Η Νέα Δημοκρατία ζητά από την κυβέρνηση να επιβεβαιώσει τη συνάντηση και όσους συμμετείχαν σε αυτήν και να αποκαλύψει αυτά που υποστήριξε ο Μουλόπουλος από την πλευρά της κυβέρνησης
Αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί συνάντησης του προέδρου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), Σταύρου Ψυχάρη με τον εκδότη και πρόεδρο του Πήγασου, Φώτη Μπόμπολα και τον (πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ) πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της εφημερίδος «Αυγή», Βασίλη Μουλόπουλο, για να συζητήσουν σχέδια μετεξέλιξης του ΔΟΛ.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιδρά ιδιαίτερα για το γεγονός της παρουσίας του Μουλόπουλου στη συγκεκριμένη συνάντηση, στην οποία του αποδίδει ρόλο εκπροσώπου της κυβέρνησης.
Η Νέα Δημοκρατία ζητά από την κυβέρνηση να επιβεβαιώσει τη συνάντηση και όσους συμμετείχαν σε αυτήν και να αποκαλύψει αυτά που υποστήριξε ο Μουλόπουλος από την πλευρά της κυβέρνησης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Κικίλιας, σε ανάρτησή του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο twitter αναρωτήθηκε: «Θα βγάλει non paper η (λαλίστατη) κυβέρνηση για να επιβεβαιώσει τη συνάντηση Ψυχάρη-Μπόμπολα-Μουλόπουλου;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης