Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούλογλου: Ο Schaeuble έχει πει ότι θα ρίξει τον Τσίπρα - Στα τέλη Ιανουαρίου θα φανεί αν υποχωρήσει

Κούλογλου: Ο Schaeuble έχει πει ότι θα ρίξει τον Τσίπρα - Στα τέλη Ιανουαρίου θα φανεί αν υποχωρήσει
Αν δεν δώσουν την ευκαιρία να μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, σημαίνει ότι δεν θέλουν να δώσουν λύση είπε ο κ.Κούλογλου
Την θέση ότι ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, W. Schaeuble έχει πει ότι θα ρίξει τον Τσίπρα και ότι στα τέλη Ιανουαρίου θα φανεί αν θα υποχωρήσει από αυτή τη στάση διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κούλογλου εξέφρασε την ελπίδα του να κλείσει η β’ αξιολόγηση, διότι όπως είπε, αν δεν γίνει αυτό, τότε σημαίνει ότι «πάνε να σε ρίξουν» και άρα πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις.
«Αν δε δώσουν την ευκαιρία να μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης τότε είναι εμφανές ότι δεν θέλουν να δώσουν λύση.
Ο Schaeuble έχει εκδικητική συμπεριφορά» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πάντως κατέστησε σαφές ότι δεν συμφέρει την χώρα το ενδεχόμενο εκλογών και ότι για να αντιμετωπιστεί η κρίση και να πάει η χώρα ένα βήμα πιο πέρα, θα πρέπει να υπάρξει ένα ελάχιστο επίπεδο πολιτικής συναίνεσης.
Ωστόσο, διεμήνυσε με κατηγορηματικό τρόπο πως επιπλέον μέτρα μετά το 2018 δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά από την κυβέρνηση, αν και αναγνώρισε πως η χώρα είναι υπό περιορισμένη κυριαρχία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης