Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα – Οι εκλογές θα γίνουν το 2019

Παπαδημούλης: Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα – Οι εκλογές θα γίνουν το 2019
Τα 77 από τα 80 προαπαιτούμενα έχουν κλείσει, μπορούν να γεφυρωθούν οι διαφορές είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση πως η β’αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς να ληφθούν πρόσθετα μέτρα διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος υποστήριξε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019.
«Είναι παράλογο να ζητά κάποιος μέτρα, μετά τη λήξη του προγράμματος, για να κλείσει τη β΄αξιολόγηση» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει καθώς η πλειονότητα των δανειστών καταλαβαίνει πως αυτό είναι το συμφέρον όλων.
Ερωτηθείς για τις πιέσεις των δανειστών, ο κ. Παπαδημούλης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν δυσκολίες, κάτι που όπως είπε, διαφάνηκε από τα μέτρα της κυβέρνησης για τους συνταξιούχους και τα νησιά, αν και επεσήμανε πως τα 77 από τα 80 προαπαιτούμενα έχουν ήδη κλείσει και ότι οι διαφορές που παραμένουν ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αξιόλογες, αλλά μπορούν να γεφυρωθούν.
«Τα σενάρια αποσταθεροποίησης δεν έχουν τύχη (...).
Όσοι θέλουν το σενάριο της σύντομης αριστερής παρένθεσης δίνουν τα ρέστα τους σε κασσανδρικές προβλέψεις.
Να συνηθίσει ο Κ. Μητσοτάκης ότι εκλογές θα γίνουν το 2019» υποστήριξε ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος κάλεσε τους συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον ενημερώσουν ότι οι εκλογές δεν θα είναι περίπατος.
Επιπλέον, ο κ.Παπαδημούλης ανέφερε ότι η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δυσκολότερη στιγμή της φθοράς.
«Δεν έχουν φανεί, στα νοικοκυριά, οι θετικές πλευρές της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκτίμησε ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας και της δυνατότητας της ελληνικής κυβέρνησης να δείξει έργο.
Ερωτηθείς για την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, ο κ.Παπαδημούλης τόνισε ότι «το 2017 με την έναρξή του, επιβεβαιώνει ότι διεθνώς θα είναι μια χρόνια αστάθειας στην Ευρώπη με απανωτές εκλογές, στην Τουρκία με τις τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά ακόμα και με την εκλογή Trump».
«Για την Ελλάδα υπάρχουν όλες τις προϋποθέσεις να είναι μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη.
Υπάρχουν πολλά σημάδια επιστροφής σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης στην οικονομία» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος έθεσε ως προϋπόθεση να ενισχυθεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας που είναι η σταθερότητα και η δημοκρατική ομαλότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης