Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρανάκης (ΝΔ): Το 2017 θα γίνουν εκλογές διότι συμφέρουν τον Τσίπρα - Η ΝΔ θα μειώσει φόρους και εισφορές

tags :
Κυρανάκης (ΝΔ): Το 2017 θα γίνουν εκλογές διότι συμφέρουν τον Τσίπρα - Η ΝΔ θα μειώσει φόρους και εισφορές
Ο πρωθυπουργός έχει λόγους να προκηρύξει εκλογές γιατί θα θέλει να ξεφύγει από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει είπε ο κ.Κυρανάκης
Την εκτίμηση πως εντός του 2017 θα γίνουν εκλογές διότι συμφέρει τον Αλέξη Τσίπρα διατύπωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Κ. Κυρανάκης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «Αθήνα 9,84» ο κ.Κυρανάκης υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός «έχει λόγους να προκηρύξει εκλογές γιατί θα θέλει να ξεφύγει από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει».
«Αυτό που πρέπει να περιμένουν από τη ΝΔ οι πολίτες, οι ελεύθεροι επαγγελματίας και οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι μία μεγάλη μείωση των φόρων και μεγάλη μείωση των εισφορών» υπογράμμισε ο κ.Κυρανάκης.
Επιπλέον, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ υποστήριξε ότι η ΝΔ θα καταργήσει τις δομές που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «μεγάλο πάρτι» προσλήψεων στο δημόσιο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης