Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Αν οι δανειστές τιμήσουν την υπογραφή τους, το 2017 θα είναι έτος ανακούφισης και ανάπτυξης

tags :
Ρήγας: Αν οι δανειστές τιμήσουν την υπογραφή τους, το 2017 θα είναι έτος ανακούφισης και ανάπτυξης
Καταφέραμε να αποκρούσουμε ότι προωθούσαν οι πιο σκληροί κύκλοι και η ντόπια ολιγαρχία σε συνεργασία με τη διαπλοκή είπε ο κ.Ρήγας
Την εκτίμηση πως το 2017 θα είναι έτος ανακούφισης και ανάπτυξης, εφόσον οι δανειστές τιμήσουν τις υπογραφές τους διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.
Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο κ.Ρήγας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση κατάφερε να αποκρούσει ό,τι προωθούσαν οι πιο σκληροί κύκλοι και η ντόπια ολιγαρχία σε συνεργασία με τη διαπλοκή.
«Η στρατηγική της αντιπολίτευσης στρέφεται ενάντια στην κοινωνία.
Ο Κ. Μητσοτάκης έχει ως στόχο να ανέλθει στην εξουσία με κάθε τρόπο» είπε ο κ.Ρήγας, κατηγορώντας τον ότι η πολιτική του έχει προαναγγείλει χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο.
Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις, ο κ.Ρήγας υπογράμμισε ότι αυτές δείχνουν ένα κλίμα της στιγμής.
«Αυτό που έχει σημασία είναι να δουλέψουν όλοι για να μην επιστρέψουν αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση.
Ο κόσμος είναι στα όρια, το ξέρουμε, δεν είπαμε ψέματα, δεν υποτασσόμαστε, το θέμα είναι να φύγουμε από την επιτροπεία.
Το παράλληλο πρόγραμμα εφαρμόζεται και παίρνουμε μέτρα για τις πιο αδύναμες κατηγορίες», υπογράμμισε ο κ.Ρήγας, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση «επιστρέφει τα χρήματα που έχασαν οι φορολογούμενοι και αυτό ενισχύει την αλληλεγγύη, αντίθετα με τη λογική των κομμάτων που υπηρετούν το κεφάλαιο».
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τη μείωση της ανεργίας «κομβικό σημείο για τη λειτουργία της οικονομίας, το ασφαλιστικό και πολλούς άλλους τομείς», επεσήμανε τη μείωσή της κατά 4 μονάδες σε 1,5 χρόνο και ανέφερε ότι υπάρχουν οι προοπτικές για να πέσει κι άλλο.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριό του συνομολόγησε ότι δίνει αυτή τη μεγάλη μάχη με αποφασιστικότητα.
Όταν υποστηρίζεις το σχέδιο, τότε μπορείς να πας καλύτερα», είπε ο κ.Ρήγας, ο οποίος έκανε λόγο για «συνολική επανεκκίνηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης