Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Η κυβέρνηση διαιωνίζει τη διαπλοκή κερδοσκόπων του τζόγου με κερδοσκόπους της πολιτικής

Λαϊκή Ενότητα: Η κυβέρνηση διαιωνίζει τη διαπλοκή κερδοσκόπων του τζόγου με κερδοσκόπους της πολιτικής
Επικροτεί ή καταδικάζει τις κερδοσκοπικές διαπλοκές ο πρωθυπουργός ρωτά ο Γ. Τόλιος της Λαϊκής Ενότητας
Την θέση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διαιωνίζει τη «διαπλοκή» κερδοσκόπων του τζόγου με κερδοσκόπους της πολιτικής» διατύπωσε ο Γ. Τόλιος μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας.
«Η κυβέρνηση με απόφαση της πριν δύο μήνες (25.10.16) ακύρωσε τα θετικά βήματα που είχαν γίνει στον έλεγχο του ηλεκτρονικού τζόγου από την «Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων» (ΕΕΕΠ), απομακρύνοντας ταυτόχρονα τον επικεφαλής της Αν.Στεριώτη.
Πρόκειται για ενέργεια που ενισχύει το καθεστώς ασυδοσίας του ηλεκτρονικού τζόγου από τον ΟΠΑΠ ΑΕ (συμφερόντων Μελισσανίδη), με την ανεξέλεγκτη επέκταση της χρήσης παιγνιομηχανημάτων VLT («φρουτάκια») στις γειτονιές, γεγονός που είχε καταγγελθεί και στη Βουλή.
Τελευταία, η ΕΕ (Κομισιόν) με επιστολή της, ζήτησε από την κυβέρνηση να παγώσει τις τροποποιήσεις του κανονισμού για τα συγκεκριμένα παίγνια, αποδοκιμάζοντας έμμεσα την ενίσχυση του καθεστώτος ασυδοσίας που προωθεί!
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη πολιτική διάσταση, από τη στιγμή που οι νέες ρυθμίσεις συνδέονται με την απομάκρυνση του πρώην προέδρου της ΕΕΕΠ και την τοποθέτηση νέου προέδρου ο οποίος είναι «εκλεκτός» επιφανών κυβερνητικών στελεχών, ενώ μέλη της ΕΕΕΠ είναι πρώην συνεργάτες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης!!
Άραγε είναι εν γνώσει του πρωθυπουργού όλα αυτά;
Επικροτεί ή καταδικάζει τις «κερδοσκοπικές διαπλοκές»;
Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε κάτι στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του» επισημαίνει ο Γ. Τόλιος από τη Λαϊκή Ενότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης