Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Η κυβέρνηση ετοιμάζει την απόδραση της – Να γίνει οικουμενική με τεχνοκράτες

Λεβέντης: Η κυβέρνηση ετοιμάζει την απόδραση της – Να γίνει οικουμενική με τεχνοκράτες
Να μην γίνουν εκλογές ζήτησε ο Β. Λεβέντης
Την θέση ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει την απόδραση της και ότι από Σεπτέμβριο θα πρέπει η χώρα να έχει οικουμενική κυβέρνηση διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης εκτίμησε πως «η χώρα οδεύει σε εξελίξεις καθώς η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι στα εργασιακά και στη νέα μείωση των συντάξεων που ζητούν οι θεσμοί».
«Η κυβέρνηση ετοιμάζει την απόδραση της.
Και η επόμενη κυβέρνηση που θα απαρτίζεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη  και τη Φώφη Γεννηματά θα καταρρεύσει» τόνισε ο κ.Λεβέντης, υπογραμμίζοντας πως από το Σεπτέμβριο θα έπρεπε η χώρα να είχε οικουμενική κυβέρνηση.
Όπως είπε, δεν πρέπει να γίνουν εκλογές αλλά οικουμενική από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ η οποία θα απαρτίζεται από τεχνοκράτες.
«Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα μειώσει τις δαπάνες του κράτους» τόνισε ο κ.Λεβέντης, αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να συμβάλει σε οικουμενική κυβέρνηση ώστε να μην πάει φυλακή
«Όλοι οι πολιτικοί που μεγαλώνουν την μαύρη τρύπα και έχουν πάρει αυτά τα μέτρα έχουν ποινικές ευθύνες» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει το σενάριο περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης