Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξυδάκης: Τίποτα κρυφό στην επιστολή Τσακαλώτου – Τιμωρητική η στάση των δανειστών

Ξυδάκης: Τίποτα κρυφό στην επιστολή Τσακαλώτου – Τιμωρητική η στάση των δανειστών
Η μεγάλη εικόνα στην Ευρώπη μοιάζει με αυτή του Μεσοπολέμου με την ωμή επιβολή του ισχυρού πάνω στον αδύναμο είπε ο κ.Ξυδάκης
Την θέση ότι δεν υπάρχει τίποτα κρυφό στην επιστολή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στον ESM για να «ξεπαγώσουν» τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ξυδάκης.
Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο κ.Ξυδάκης υποστήριξε πως η μεγάλη εικόνα στην Ευρώπη μοιάζει με αυτή του Μεσοπολέμου με κατακερματισμό, απειλές, με την ωμή επιβολή του ισχυρού πάνω στον αδύναμο με την παραβίαση των ιδρυτικών αρχών.
Ο κ.Ξυδάκης έκανε λόγο για τιμωρητική στάση των δανειστών απέναντι στην Ελλάδα καθώς και για τελετουργία υπενθύμισης για το ποιος είναι ο ισχυρός εν όψει μάλιστα των εκλογικών αναμετρήσεων στην Ευρώπη.
Ερωτηθείς για τη δυνατότητα διεξόδου ο κ.Ξυδάκης είπε ότι για να γίνει αυτό, «η Ελλάδα επί κυβερνήσεων Τσίπρα οικοδόμησε πολιτικές συμμαχίες στην Ευρώπη».
«Αλλά αυτό έχει φτάσει σε ένα όριο.
Έξω πάμε πολύ καλά.
Στο εσωτερικό δεν έχουμε ακόμα συμμαχίες γι’ αυτή τη νέα εποχή.
Το εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον στο εξωτερικό μας στρέφει σε ένα αλληλοφάγωμα.
Αυτό θα πρέπει να σταματήσει για να πατήσουμε σε μια νέα κοινωνική συναίνεση» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης