Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Καμία συνεννόηση με τον Τσίπρα - Είναι αναξιόπιστος και απολύτως αφερέγγυος

Βορίδης: Καμία συνεννόηση με τον Τσίπρα - Είναι αναξιόπιστος και απολύτως αφερέγγυος
Οι εκλογές αλλά συμφέρουν τη χώρα, ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης
«Δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με τον κ.Τσίπρα για λόγους υποκειμενικούς και αντικειμενικούς», δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης.
«Αφενός γιατί είναι αναξιόπιστος, πολιτικός απατεών και απολύτως αφερέγγυος, άρα είναι αδύνατον να καταστεί συνομιλητής.
Και αφετέρου γιατί υπηρετεί ένα πρόγραμμα που στο κέντρο του βρίσκεται η προστασία της εκλογικής του πελατείας, αυτό που ονομάζει «ταξικά» μεροληπτικό πρόγραμμα, που βρίσκεται σε πλήρη σύγκρουση με το πρόγραμμα ταξικής συνεννόησης και συνεργασίας για την επίτευξη κοινών εθνικών στόχων που υπηρετούμε εμείς», εξηγεί ο κ. Βορίδης και προσθέτει πως και «σε επιμέρους ζητήματα, πού να συναινέσουμε;
Στην ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική, στην ανοχή του παρακράτους της άκρας Αριστεράς, στην αποφυλάκιση επικίνδυνων εγκληματιών, στην εξοντωτική φορολογία, στη διάλυση της παιδείας, στην υπονόμευση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης;
Καμία συναίνεση, καμία συνεννόηση δεν είναι δυνατή με τον κ.Τσίπρα».
Ο κ. Βορίδης μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός του «ψευτοτσαμπουκά»: ορθώνει το ανάστημά της η τιμημένη Αριστερά, μετά τρώει μία φάπα και τρέχει να λουφάξει, ζητώντας ταπεινά συγνώμη». Κατά τον ίδιο, έχουμε μία κυβέρνηση που το ήθος της, η αισθητική της, ο χαρακτήρας της προσβάλλει βάναυσα την υπερηφάνεια του ελληνικού λαού. «Το κακό που κάνουν στην συλλογική μας τιμή και αξιοπρέπεια με τις ψευτομαγκιές τους, με τις γελοιότητές τους είναι χειρότερη και από την καταστροφή που προξενούν σε όλα τα θέματα του δημοσίου βίου», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Εκφράζει δε, την άποψη ότι «ο κ. Τσίπρας θέλει απεγνωσμένα να παραμείνει στην εξουσία, αδιαφορώντας για την καταστροφή που επιφέρει στην χώρα, για το ότι μας οδηγεί ολοταχώς στο 4ο μνημόνιο.
Αλλά ετοιμάζει και την οδό διαφυγής του, αν δεν αντέχει τα μέτρα που ενδεχομένως του ζητηθεί να υιοθετήσει».
Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, οι εκλογές σήμερα δεν συμφέρουν τη ΝΔ, αλλά συμφέρουν  τη χώρα.
«Η μόνη καλή πράξη για τον τόπο που μπορεί να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να σηκωθεί να φύγει», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση σχετικά με το γιατί η ΝΔ είπε «παρών» στο επίδομα των συνταξιούχων και «ναι» στον ΦΠΑ στα νησιά, ο κ. Βορίδης αναφορικά με το επίδομα σημείωσε πως ο πρωθυπουργός «είπε ψέματα στην εθνική αντιπροσωπεία» ενώ το «ναι» στο ΦΠΑ στα νησιά είναι αυτονόητο αφού ο Αλέξης Τσίπρας υλοποιεί ένα μέρος από αυτό που είχε γίνει επί κυβερνήσεως Σαμαρά.
Αναφορικά με την Τουρκία, τόνισε ότι πρέπει να «είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αμυντικά την τουρκική προκλητικότητα και να ανασχέσουμε το άνοιγμα των μεταναστευτικών ροών από την τουρκική πλευρά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης