Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο πλευρό των εργαζομένων του ΔΟΛ το Ποτάμι - Ζητά να αποφευχθεί το λουκέτο

Στο πλευρό των εργαζομένων του ΔΟΛ το Ποτάμι - Ζητά να αποφευχθεί το λουκέτο
Το Ποτάμι επιθυμεί την εξεύρεση λύσης, ώστε οι ιστορικές εφημερίδες να συνεχίσουν να βγαίνουν
Στο πλευρό των εργαζόμενων του ΔΟΛ τάσσεται το Ποτάμι, με ανακοίνωσή του, στην οποία ζητά «να αποφευχθεί το λουκέτο» στον δημοσιογραφικό όμιλο.
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, «όταν δύο ιστορικές εφημερίδες σταματάνε να εκδίδονται, η ενημέρωση φτωχαίνει», κάτι που συνεπάγεται τον «λιγότερος διάλογο, λιγότερο προβληματισμό και τελικά [τη] λιγότερη σκέψη».
«Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του ΔΟΛ», τονίζει η παράταξη, επισημαίνοντας πως ανάμεσα στους εργαζομένους βρίσκονται «κάποιες από τις πιο παρεμβατικές πένες της χώρας ανεξαρτήτως των πολιτικών απόψεων που υποστηρίζουν».
Το Ποτάμι επιθυμεί την εξεύρεση λύσης, ώστε οι ιστορικές εφημερίδες να συνεχίσουν να βγαίνουν και καλεί τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «να πάψουν να κρυφογελούν και να επιχαίρουν και να μην προσθέτουν νέες δυσκολίες σε αυτές που ήδη υπάρχουν, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι».
«Τα λάθη της ιδιοκτησίας δεν πρέπει να οδηγήσουν εκατοντάδες ανθρώπους στο δρόμο, ούτε να στερήσουν από τους πολίτες εφημερίδες που κυκλοφορούν επί έναν αιώνα», καταλήγει το Ποτάμι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης