Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Ο Τσίπρας είναι είτε τελείως αυτοκαταστροφικός είτε τελείως ψεύτης και απατεώνας

Βορίδης: Ο Τσίπρας είναι είτε τελείως αυτοκαταστροφικός είτε τελείως ψεύτης και απατεώνας
Το ΔΝΤ για να συμμετάσχει και να παραμείνει στο ελληνικό πρόγραμμα ζητά μέτρα είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι «ή τελείως αυτοκαταστροφικός ή τελείως ψεύτης ή τελείως απατεώνας» διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης, υπογραμμίζοντας πως ο πρωθυπουργός έχει προεξοφλήσει την αποχώρηση του από την εξουσία.
«Ο πρωθυπουργός πηγαίνει τη χώρα σε ένα αχρείαστο τέταρτο μνημόνιο» επεσήμανε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βορίδης, ο οποίος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για το εφάπαξ βοήθημα στους συνταξιούχους λέγοντας πως «δεν έχουμε αντίρρηση με το να δοθούν χρήματα στους χαμηλοσυνταξιούχους, όμως βλέπουμε ότι ο κ. Τσίπρας δεν εγγυάται σε κανένα επίπεδο τη ρύθμιση αυτή».
Ερωτηθείς για τη δεύτερη αξιολόγηση είπε πως «το ΔΝΤ προκειμένου να έχει μια έκθεση που θα επιτρέπει τη συμμετοχή του και την παραμονή του στο ελληνικό πρόγραμμα, θέλει μέτρα».
«Η κυβέρνηση από την πλευρά της κάνει το απαράδεκτο να συμφωνήσει 3,5% πλεόνασμα αλλά δεν θέλει να πάρει κανένα μέτρο και το παραπέμπει στην επόμενη κυβέρνηση» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.
Κληθείς να σχολιάσει το τρομοκρατικό χτύπημα στο Βερολίνο ο κ.Βορίδης υποστήριξε ότι «κάθε μουσουλμάνος δεν είναι τρομοκράτης, αλλά μάλλον κάθε τρομοκράτης είναι μουσουλμάνος.
«Η επίθεση στο Βερολίνο είναι μια επίθεση στις ευρωπαϊκές αξίες και στο χριστιανικό πολιτισμό, όπως ήταν και όλες οι άλλες επιθέσεις επί ευρωπαϊκού εδάφους» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης