Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Θα κλείσουμε την αξιολόγηση – Να σταματήσει η ΝΔ να είναι φερέφωνο του Schaeuble

tags :
Ρήγας: Θα κλείσουμε την αξιολόγηση – Να σταματήσει η ΝΔ να είναι φερέφωνο του Schaeuble
Είμαστε συνεπής στην υλοποίηση της συμφωνίας, να πράξουν το ίδιο και οι θεσμοί είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να κλείσει την αξιολόγηση διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση παραμένει συνεπής στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της βάσει της συμφωνίας.
«Η  κυβέρνηση ήταν συνεπής σε ένα πρόγραμμα δύσκολο.
Τώρα είναι η σειρά των θεσμών να υλοποιήσουν όσα συμφωνήθηκαν και να σταματήσουν να παίζουν στην πλάτη του ελληνικού λαού, αλλά και η ΝΔ πρέπει να σταματήσει να είναι φερέφωνο του Σόιμπλε» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Ρήγας, ο οποίος κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να σταματήσει να απευθύνεται με απρεπείς χαρακτηρισμούς στην κυβέρνηση.
«Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι τη χώρα την κυβερνά η «συμμορία Τσίπρα».
Δεν είναι σοβαρή αντιπολίτευση και μάλιστα είναι επικίνδυνη αυτή η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ.
Από τη μία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα ταυτίζεται με τις πιο ακραίες θέσεις των δανειστών, αυτές του ΔΝΤ» είπε ο κ.Ρήγας, τονίζοντας ότι η ΝΔ εκτέλεσε εντολή (από τους ακραίους κύκλους των δανειστών) με την καταψήφιση στη Βουλή του κοινωνικού μερίσματος.
Κληθείς να σχολιάσει τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Γερμανία και Τουρκία ο κ.Ρήγας αφού υποστήριξε ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα όσα συμβαίνουν συνολικά στην Ευρώπη και στην Τουρκία», επεσήμανε ότι το κλίμα στην ευρύτερη περιοχή είναι τεταμένο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης