Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας (ΝΔ): Η κυβέρνηση Τσίπρα εμπαίζει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης

Γκιουλέκας (ΝΔ): Η κυβέρνηση Τσίπρα εμπαίζει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης
«Για μία ακόμη φορά, οι κυβερνώντες δεν τηρούν τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις τους»
Οξύτατη κριτική απέναντι στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα (19/12) ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, με αφορμή τη νέα επίσχεση εργασίας την οποία ανακοίνωσαν οι εργαζόμενου του ΟΑΣΘ από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016.
Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση ανέφερε ότι η κυβέρνηση εμπαίζει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, καθώς για ακόμα μία φορά δεν τηρεί της υποσχέσεις της, καλώντας παράλληλα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να "πράξει τα αυτονόητα" προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν και πάλι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του κ. Γκιουλέκα:

«Ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης Τσίπρα προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν έχει όρια.
Παρά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τις επισκέψεις του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κανένα από τα προβλήματα δεν λύνεται.
Νέα επίσχεση εργασίας ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης από μεθαύριο.
Η Κυβέρνηση δεν κατέβαλε έως σήμερα τα χρήματα προς τον ΟΑΣΘ από τα οποία θα πληρώνονταν οι εργαζόμενοι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Θεσσαλονίκη να κινδυνεύει να μείνει χωρίς αστικά λεωφορεία την περίοδο των εορτών.
Για μία ακόμη φορά, οι κυβερνώντες δεν τηρούν τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις τους.
Καλούμε τον πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση να πράξουν τα αυτονόητα και να επιλύσουν άμεσα το θέμα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν και πάλι οι Θεσσαλονικείς.
Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να πληρώνει την αφερεγγυότητα, την ολιγωρία και την ασυνέπεια του κ. Τσίπρα και των συνοδοιπόρων του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης