Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο γιος μου ο χρυσαυγίτης κατά το.... η κόρη μου η σοσιαλίστρια και το ρητό των Θιβετιανών

Ο γιος μου ο χρυσαυγίτης κατά το.... η κόρη μου η σοσιαλίστρια και το ρητό των Θιβετιανών
Οι Θιβετιανοί όμως, που είναι σοφοί άνθρωποι, λέγουν ότι: "η πρωτοπορία της μιας γενιάς είναι η αντιδραστικότητα της επόμενης..."
Η ταινία: "η κόρη μου η σοσιαλίστρια", μπορεί να θεωρηθεί και ως άλλο ένα τυπικό δείγμα της χύδην προπαγάνδας, που εξιδανίκευσε τις συμμορίες της αριστεράς, στη λεγόμενη εποχή της μεταπολίτευσης [αν και γυρίστηκε έναν χρόνο πριν από τη στρατιωτική επ-ανάσταση της 21ης Απριλίου]
Οι Θιβετιανοί όμως, που είναι σοφοί άνθρωποι, λέγουν ότι: "η πρωτοπορία της μιας γενιάς είναι η αντιδραστικότητα της επόμενης..."
Και έχουν δίκιο.
Η πρωτοπορία της γενιάς του '70 [seventies, ελληνιστί] ήταν επιχρισμένη με σοσιαλιστική άχνη, παράγοντας εν τέλει τους κρατικοδίαιτους φαταούλες των πρασινοροζ συμμοριών.  
Η μαζική αυτή κωμωδία της σοσιαλιστικής αριστεράς, επιτέλους γράφει σήμερα τον επίλογο της, αλλά δυστυχώς έναν επίλογο βουτηγμένο στο αίμα και στην απόγνωση εκατομμυρίων Ελλήνων.
Οι μηδέν νεκροί του "πολυτεχνείου" αντικαταστάθηκαν από τις χιλιάδες νεκρούς της χρεωκοπίας, που φουντάρανε από ταράτσες ή που έσβησαν ανώνυμοι και αμνημόνευτοι, σε κάποιο παγωμένο παγκάκι.
Η τότε νεολαία της γενιάς του πολυτεχνείου, που διεκδικούσε τον ρόλο της πρωτοπορίας, μετατράπηκε στον εφιαλτικό αντιδραστικό όχλο των κρατικοδίαιτων βολεμένων, που πασχίζουν να εξασφαλίσουν τα προνόμια τους, πατώντας απάνω στα πτώματα των θυμάτων των μνημονίων.
Μια άλλη πρωτοπορία αρχίζει πλέον να αναφαίνεται στην λεηλατημένη Ελλάδα.
Η πρωτοπορία του εθνικισμού.
Κι αυτή η πρωτοπόρα γενιά, ανατρέπει πλέον τα πάντα.
Η λαϊκίστικη απάτη της "κόρης μου της σοσιαλίστριας" αφήνει τη θέση της σε μια σφριγηλή νεολαία, που αποτελεί το ακριβώς αντίθετο της.
Ήρθε πια η ώρα, ώστε να μιλάμε για τον γιο μου τον χρυσαυγίτη!
Ο "γιος  μου ο χρυσαυγίτης" ισως να ειναι και ο δικος σου γιος - αρκεί να ανοίξεις τον νου σου στη νέα εποχή της επ-ανάστασης των εθνών και να ακούσεις τα μηνυματα της...  

To άρθρο δημοσιεύθηκε στο panusis.blogspot

Ο λόγος που δημοσιεύεται είναι ότι απηχεί μια....πραγματικότητα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης