Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Θα δούμε τι θα κάνουμε, αν δεν κλείσει η β’ αξιολόγηση – Θλιβερή η ΝΔ

Κουρουμπλής: Θα δούμε τι θα κάνουμε, αν δεν κλείσει η β’ αξιολόγηση – Θλιβερή η ΝΔ
Το ενδεχόμενο εκλογών είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί για την χώρα είπε ο κ.Κουρουμπλής
Την θέση ότι η κυβέρνηση θα δει τι θα κάνει, αν δεν κλείσει η β’ αξιολόγηση διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής, υπογραμμίζοντας πάντως δεν θέλει να σκέφτεται αρνητικά.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης NORTH 98 ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε ότι η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης του προγράμματος με τους δανειστές οφείλεται στο έκτακτο βοήθημα που έδωσε η κυβέρνηση στους χαμηλοσυνταξιούχους.
«Δεν αντιλαμβάνεται η Ευρώπη ότι αυτή η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να διαθέσει χρήματα βοηθώντας αυτή την κατηγορία των συνταξιούχων είναι χρήματα από τα πλεονάσματα και με βάση τη συμφωνία δίνονται στους χαμηλοσυνταξιούχους» είπε ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος χαρακτήρισε θλιβερή τη στάση της ΝΔ.
«Η Νέα Δημοκρατία δεν προέρχεται από παρθενογένεση, έχει βαριές πολιτικές ευθύνες για το ότι έχουμε φτάσει εδώ.
Η κυβέρνηση επέλεξε τον συγκεκριμένο δρόμο και για αυτό υφιστάμεθα την πολιτική του κ. Σόιμπλε» υποστήριξε ο υπουργός, ο οποίος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών, τόνισε ότι είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα, γιατί οι εκλογές θα προκαλέσουν αστάθεια.
Ερωτηθείς για αν υπάρχουν σκέψεις για το πως θα αντιμετωπιστεί μια ακραία περίπτωση αν δεν κλείσει η αξιολόγηση ο κ.Κουρουμπλής είπε πως «αν έρθουν τόσο δραματικά τα πράγματα θα δούμε τότε».
«Αλλά εγώ ούτε που θέλω να το σκέφτομαι αρνητικά» είπε ο κ.Κουρουμπλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης