Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Δεν βλέπω εκλογές – Να αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις, να βρούμε σχέδιο για να βγούμε από την κρίση

Παπαδημούλης: Δεν βλέπω εκλογές – Να αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις, να βρούμε σχέδιο για να βγούμε από την κρίση
Πρέπει να κλείσει άμεσα η β’ αξιολόγηση για να μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την εκτίμηση πως η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε εκλογές και αυτό που χρειάζεται είναι να μείνουν στην άκρη οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και να βρεθεί ένα σχέδιο που θα βγάλει την χώρα από την κρίση διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
«Πέρα από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις χρειάζεται να έχουμε ένα σχέδιο για την Ελλάδα και τον ελληνισμό που θα επιτρέψει να βγούμε από το πηγάδι της κρίσης που μας έριξαν τα μνημόνια» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παπαδημούλης, τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να ξαναγυρίσουμε στη διαχείριση που τίναξε την μπάνκα της χώρας στον αέρα.
«Πρέπει να κάνουμε την Ελλάδα πιο φιλική στις επενδύσεις.
Θα πρέπει να κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση ώστε στη συνέχεια η χώρα να μπει στην ποσοτική χαλάρωση που από τα μέσα του 2018 η χώρα να μπορεί να δανείζεται από τις αγορές» υπογράμμισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός τέταρτου μνημονίου και την πιθανότητα πρόωρων εκλογών.
«Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία για την χώρα να μπει το νερό στο αυλάκι και να επουλώσουμε τις πληγές» είπε ο κ.Παπαδημούλης.
Αναφορικά με το Κυπριακό είπε πως δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για λύση του Κυπριακού λέγοντας ότι Αθήνα και Λευκωσία πρέπει να συνεργαστούν ενώ για το Σκοπιανό, τόνισε ότι η Ελλάδα δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που είχε πριν από 25 χρόνια.
Ο κ.Παπαδημούλης εκτίμησε πως εάν ναυαγήσει η λύση του Κυπριακού αυτό θα κάνει κακό στην οικονομία και ο Erdogan ίσως πάει σε άλλες λύσεις διχοτόμησης ή προσάρτησης, και για αυτό ζήτησε στο θέμα αυτό να υπάρχει ένα εθνικό μέτωπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης