Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη: Σημαντική η ενημέρωση για την πρόληψη των νοσημάτων που σχετίζονται με την παιδική ηλικία

Χρυσοβελώνη: Σημαντική η  ενημέρωση για την πρόληψη των νοσημάτων που σχετίζονται με την παιδική ηλικία
Η Επικεφαλής Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας Μ. Χρυσοβελώνη μίλησε στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρίας Φροντίδας Υγείας και Εκπαίδευσης
Στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρίας Φροντίδας Υγείας και Εκπαίδευσης με θέμα «Η υγεία του παιδιού και του εφήβου» συμμετείχε η  Επικεφαλής Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Μ. Χρυσοβελώνη το τριήμερο 16-19 Δεκεμβρίου 2016, που πραγματοποιήθηκε στην Αγριά Μαγνησίας.
Η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή της ανέφερε ότι
«αποτελεί για μένα ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι ανάμεσά σας συμμετέχοντας σε ένα τόσο σημαντικό συνέδριο, σκοπός του οποίου είναι να βελτιώσει τη συνεχή ενημέρωση γύρω από την υγεία των παιδιών και των εφήβων και την πρόληψη διαφόρων νοσημάτων μέσα από ενδιαφέρουσες και επιστημονικά τεκμηριωμένες εισηγήσεις.
Παρά το γεγονός ότι δεν είμαι ειδικός για να αναλύσω τα θέματα που θα αναπτυχθούν σταδιακά στο συνέδριο, εντούτοις επιθυμώ να τονίσω τη σημασία της ευαισθητοποίησης και της επαγρύπνησης σε ό,τι αφορά στα θέματα παιδικής υγείας. Η συνεχής ενημέρωση για την πρόληψη των νοσημάτων που σχετίζονται με την παιδική ηλικία είναι πολύ σημαντική, γιατί είναι γνωστό ότι στο βαθμό που όσο πιο νωρίς εντοπίζεται ένα θέμα υγείας, τόσο πιο εύκολη κι αποτελεσματική είναι η αντιμετώπισή του.
Εύχομαι ολόψυχα την ευόδωση των εργασιών του συνεδρίου, ελπίζοντας ότι δράσεις όπως η συγκεκριμένη θα συνεχιστούν αποτελώντας παράδειγμα και για άλλους κοινωνικούς τομείς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης