Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλαβάνος: Δεν δίνω καμία αξία στα λόγια του Τσίπρα – Δεν έχει κανένα δισταγμό

Αλαβάνος: Δεν δίνω καμία αξία στα λόγια του Τσίπρα – Δεν έχει κανένα δισταγμό
Από το 2009 και μετά η χώρα είναι σε αδιέξοδο, χρειαζόμαστε κυριαρχία υποστήριξε ο κ.Αλαβάνος
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση του εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’ Αλέκος Αλαβάνος σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις και το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης.
«Δεν δίνω καμία αξία στα λόγια του πρωθυπουργού.
Δεν έχει κανένα δισταγμό.
Δεν πιστεύω στην τσαμπουκαλίδικη πολιτική του πρωθυπουργού» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Αλαβάνος, ο οποίος υποστήριξε πως «στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να αφήσουν με τίποτα τις καρέκλες».
Κληθείς να σχολιάσει την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών, ο κ.Αλαβάνος υποστήριξε ότι «είναι φυσιολογικός ο καυγάς».
«Η Ευρωζώνη καταγγέλλει το ΔΝΤ και τραβάει το αυτί στην Ελλάδα.
Το ίδιο και το ΔΝΤ.
Και η ελληνική κυβέρνηση μια είναι ενάντια στο ΔΝΤ, μια ενάντια στην Ευρωζώνη.
Από το 2009 η χώρα είναι σε αδιέξοδο.
Ακούμε συμβουλές από παντού, αλλά χρειαζόμαστε κυριαρχία» είπε ο κ.Αλαβάνος, τονίζοντας ότι «ο Schaeuble απευθύνεται στην Ευρωζώνη για να την ελέγξει».
«Αυτό που γίνεται είναι καταστροφικό για όλους και την οικονομία.
Αυτή η κρίση γίνεται πιο οξυμένη κάθε χρόνο.
Χρειάζεται να μειώσουμε τη φορολογία και να αυξήσουμε τις δαπάνες.
Και αυτό είναι αδύνατο να γίνει στα πλαίσια της ΕΕ» υπογράμμισε ο κ.Αλαβάνος, αναφέροντας πως πρέπει «να βγούμε από τον φαύλο κύκλο εξευτελισμού των Ελλήνων της τρίτης ηλικίας» και ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των συνταξιούχων είναι εντελώς σε δυσμενή, αν όχι καταστροφική θέση.
Όσον αφορά τις εξελίξεις με την Τουρκία, ο κ.Αλαβάνος αφού υποστήριξε ότι ζούμε στην πιο αποσταθεροποιημένη ζώνη του πλανήτη, είπε πως «ο Erdogan αρχίζει και φέρεται σουλτανικά πια».
«Η Ελλάδα δυστυχώς είναι οικονομικά ένα ψοφίμι.
Αν θέλει να παίξει στρατιωτάκια ο Καμμένος, ας φωνάξει τους φίλους του και να παίξει σπίτι του» υποστήριξε ο κ.Αλαβάνος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης