Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Μόλις έβηξε ο Schaeuble, κρυολόγησε ο Μητσοτάκης – Εκτός ατζέντας το Grexit

Παπαδημούλης: Μόλις έβηξε ο Schaeuble, κρυολόγησε ο Μητσοτάκης – Εκτός ατζέντας το Grexit
Η β’ αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί και θα πατήσουμε στο επόμενο σκαλοπάτι τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Δριμεία επίθεση στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση που τήρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για την παροχή του βοηθήματος στους χαμηλοσυνταξιούχους εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
«Μόλις έβηξε ο Schaeuble, κρυολόγησε ο Μητσοτάκης.
Τα γεγονότα είναι αμείλικτα.
Προχθές η ΝΔ έλεγε ότι θα ψηφίσει για το βοήθημα.
Και μόλις ο Schaeuble έκανε τα γνωστά, άλλαξε στάση η ΝΔ» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος εκτίμησε ότι η β’ αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί και  ότι η χώρα θα πατήσει στο επόμενο σκαλοπάτι.
Αναφερόμενος στο βοήθημα, ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι αυτό δεν εκτροχιάζει το πρόγραμμα και δεν έχει καμία δημοσιονομική επίπτωση για το 2017 και το 2018.
«Η Κομισιόν ήξερε.
Ο Moscovici είπε ότι δεν χαλάει η συμφωνία από αυτό το βοήθημα και ότι τα χρήματα υπάρχουν» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διερωτήθηκε ότι όταν ο Schaeuble βγάζει μια διαταγή, «η ΝΔ θα αλλάζει;».
«Έκαναν χοντρή πατάτα και θα το βρουν μπροστά τους.
Έλειπαν πολλοί της ΝΔ χτες από τη Βουλή και επειδή αρνήθηκαν να καραγκιοζοποιηθούν αυτό δείχνει πολλά» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης.
«Είναι τόση η αβεβαιότητα κ οι αναταράξεις στην Ευρώπη που δεν συμφέρει μια αναταραχή την Ελλάδα.
Το Grexit δεν το έχει βγάλει από το μυαλό του ο Schaeuble, αλλά έχει βγει από την ατζέντα» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης